Prati nas

Šokantno

Baka Prase se ne zaustavlja, opet napada Karleušu – piše pesmu o njoj!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, važi za jednog od najpoznatijeg Jutjubera na našim prostorima. Poznat je po tome što je bez dlake na jeziku i ne libi se da isproziva najveće muzičke zvezde u Srbiji.

Jelena Karleuša je jedna od pevačica koja mu je “stala na žulj” pa je rešio da snimi pesmu o njoj. Baku Praseta je iznerviralo to što je njegove fanove nazvala debilima  pa je odmah odlučio da joj se revanšira jednom pesmom, kojom namerava da joj zapuši usta za sva vremena.

“Baka Prase je odmah nakon javne svađe s Karleušom odlučio da pripremi pesmu koja će biti toliko brutalna da će ona ućutati. Sasvim sigurno će je isprozivati žestoko, ali nije još osmislio tačno da li će napraviti parodiju na njenu karijeru ili će se osvrnuti samo na poslednja dešavanja, kada su se prepucavali preko društvenih mreža,” kaže izvor Sveta.

Njegova pesma u kojoj proziva pevača Vojaža je podigla veliku prašinu u javnosti, pa je sada rešio da snimi hit u kom će prozivati Karleušu.

“Rešen je da napravi strašan hit. Neće je štedeti, jer mora da opravda poverenje fanova koji su sve vreme pratili njihov sukob. On se oseća superiornije od nje jer je svoj uspeh stekao za kratko vreme, zarađuje velike pare, ali mu nije baš bilo pravo kada ga je prozvala,” otkriva izvor i dodaje da Baka Prase ima poseban pik na JK jer mu je rekla da je retardiran.

Rekao je da će sad da joj pokaže ko je retardiran, samo dok izađe pesma,” zaključuje izvor Kurira, dok se Bogdan nije oglašavao ovim povodom.

Ilić pevačicu nije poštedeo ni tokom verbalnog rata, kada su se međusobno vređali. Svađa je počela kada je Jelena rekla da jutjubera prate deca debili, što je njega izvelo iz takta.

“Pa ženo, ne možeš da budeš toliko luda! Bila si zvezda pre 60 godina, a sada možeš samo da gledaš mene. Kipiš, peniš, ne znaš gde biješ! Dajte joj vodu i šećer, vidite da se trese. Ja od tebe bukvalno pravim ime, moji fanovi nisu ni čuli ko je Jelena Karleuša,” poručio joj je odmah Baka u video-snimku, pa mu je ona uzvratila da je retardiran.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top