in

‘Cuca je laka devojka i lopov, zato sam je ostavio!’


Zaboleće ga glava od nje (foto: medio.rs)
Zaboleće ga glava od nje (foto: medio.rs)

Estradni menadžer Sabit Dervišević Saša iz Bosne tvrdi da je imao tajnu aferu sa Ivonom Negovanović Cucom, učesnicom Pinkovih zvezda, koju je proslavila romansa sa folk pevačem Šabanom Šaulićem.

„Mi nismo bili u vezi, već smo imali aferu, tako da me njene godine nisu ni interesovale. Tada je živela s nekim dečkom, ali pošto je devojka lakog morala, to joj nije smetalo, a meni još manje,“ ispričao je Sabit za domaće medije.

„Nisam ni pretpostavio da je maloletna čim je u kasne sate došla u kafanu. Svašta je radila po Bosni. Moral joj je bio ispod nivoa, a njena majka je opravdavala njeno ponašanje. Menjala je muškarce, čak se i pre mene i Šabana motala oko ljudi sa estrade. Ona je ološ i loša osoba, nekoliko puta me je pokrala. Ukrala mi je telefon i druge stvari,“ rekao je on i prokomentarisao njen odnos sa Šabanom.

Ona je ološ, doći će mu glave. Ako on želi da bude s njom, onda će biti, ako ne želi, onda neće. Nikada ih nisam zatekao da vode ljubav, a ne ulazim u to šta su imali tokom ovih godina. Činjenica je da je Cuca u estradu ušla preko mene. Šaban zna sve šta je radila, ali teško je ulaziti u emocije nekog čoveka. Ako mu ona odgovara takva kakva je, onda u redu.“