in ,

Da li su Brunclik i Zmijanac zakopale ratne sekire?


Ljubavni trougao Brunclik - Kemiš - Zmijanac (foto: Kurir)
Ljubavni trougao Brunclik – Kemiš – Zmijanac (foto: Kurir)

Ljubavni trougao Brunclik – Kemiš – Zmijanac godinama je bio izuzetno interesantan domaćoj javnosti. Dve koleginice dovodili su u sukob, pripisivali im teške reči, a sve zbog muškarca. Gotovo da ne postoje novine/magazin/portal koji o tome nisu pisali. O tome ste ovih dana čitali i na Tračari.

Međutim, došlo je do (ne)očekivanog obrta. Zorica Brunclik je sinoć napravila spektakularan koncert u Kombank areni, povodom 40 godina svoje karijere i tim povodom, između ostalih, gost joj je bila i Vesna Zmijanac. Naravno, prisustvom obe pevačice na istom mestu, potegla su se stara pitanja: Da li je Vesna oprostila Zorici? Jesu li se one pomirile? Odnosno, da li su se svađale?

Zorica Brunclik na koncertu u Kombank areni (foto: Telegraf)
Zorica Brunclik na koncertu u Kombank areni (foto: Telegraf)

„Uglavnom novine i novinari… A mi nismo tu imali mnogo problema svih ovih godina“ izjavila je Vesna za emisiju Exkluziv, dodajući da je poziv da bude gost na koncertu prihvatila sa velikim zadovoljstvom. Zorica je sa osmehom izjavila samo: „Pa… Ona im je nekako najinteresantnija.“ Na kraju, Vesna je zaključila: „Ceo život smo nas dve zajedno i ostaćemo zajedno do smrti.“, i time su dve folk pevačice pokušale da stave tačku na medijske natpise.

Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik zajedno na koncertu. (foto: Printscreen)
Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik zajedno na koncertu. (foto: Printscreen)

Ipak, ono što nam je zapalo za oko jeste da je nakon što su zajedno na sceni otpevale Vesninu pesmu Idem preko zemlje Srbije, Vesna otpevala svoj veliki hit Nevera moja. Hmm… Da li je Vesna ovu pesmu odabrala zato što je publika najviše voli ili je ipak bila posvećena? Šta vi mislite?