Search
Close this search box.

Danas su poznati širom sveta, a nekada su bili užasno siromašni

Život nije uvek lak, ali bitno je da nikada ne odustajemo i gubimo nadu. Ove poznate ličnosti su pravi primeri za to. Oni su odrastali u teškim uslovima, ali sada zarađuju milione na projektima za koje zna ceo svet.

1. Mariah Carey

(foto: WENN)

Ova pevačica je odrastala u siromašnom delu Long Islanda. Kako nije imala igračke, razonodu je pronašla u mučenju svog psa i spaljivanjem automobila. Kada je malo odrasla, odselila se u Njujork gde je sasvim slučajno srela prestavnike Columbia Records-a. Njena karijera je počela nedugo nakon toga.

2. Justin Bieber

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Ovaj mladi pevač je postao planetarno poznat preko noći kada je još bio dečak. Dok je odrastao bio je toliko siromašan da je često svirao gitaru u centru rodnog grada kako bi zaradio koj dinar. Ne krije da je u tom periodu porodični fižider često bio prazan, te je živeo na makaronama i siru. Njegovo bogatsvo se danas procenjuje na preko 200 miliona dolara.

3. Halle Berry

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Na samom početku svoje karijere Berry se preselila u Njujork kako bi se oprobala kao glumica i model. U tom periodu je živela u utočištu za beskućnike. Nije imala nikakvu finansijsku pomoć od roditelja, ali nikada nije odustajala. Zato je danas jedna od najplaćenijih glumica na svetu.

4. Snoop Dog

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Kao i mnogi reperi, i ova legenda je odrasla u getu. U mlađim danima je prodavao drogu, zbog čega je završio u zatvoru. Nakon toga je počeo da snima ploče sa prijateljem, za kojeg se ispostavilo da je polu brat od Dr. Drea.

5. Jay- Z

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Reper je, nažalost, odrastao je u porodici gde je čak i hleb bio luksuz. Navikao je na nasilje i nedostatak novca, ali zahvaljujući ambiciji i neosporivom talentu, uspeo je da postane jedan od najbogatijih ljudi na svetu, iako se u kao tinejdžer bavio prodajom narkotika.

6. Mark Walhberg

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Glumac je napustio školu kada je imao samo 14 godina. Nakon par godina lošeg ponašanja, prodavanja droge i drogiranja, završio je u zatvoru zbog napada na dva čoveka. Brat Donnie mu je potom pomogao da potpiše ugovor i nakon što se optobao kao maneken i zapažene hip hop karijere, danas je uspešan glumac i otac četvoro dece.

7. Leonardo DiCaprio

(foto: WENN)
(foto: WENN)

On jeste odrastao u Hollywoodu, ali u okruženju droge, narkomana i prostitutki. Uspeo je da zaobiđe loše društvo, i pronađe svoj put do prve uloge. Nakon toga njegova karijera je samo napredovala.

8. Demi Moore

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Glumica je imala tu nesreću da je odgaja nasilni otac. Zbog teškog porodičnog stanja, napustila je školu i preselila se u Hollywood kada je imala 16 godina.

9. J.K. Rowling

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Svi su čuli za Harry Potter knjige, ali malo ko zna da je Rowling počela da piše kako bi skrenula misli od svojih problema. Živela je kao samohrana majka od dobrobiti drugih. A sada je jedna od najbogatijih ličnosti u Engleskoj, a njena imovina se procenjuje na milijardu dolara.

10. Jim Carrey

(foto: WENN)
(foto: WENN)

I ovaj glumac je napustio srednju školu, jer je živeo u kombiju sa ostatkom porodice, i morao je da radi u fabrici. Ubrzo se preselio u Los Anđeles kako bi se proslavio. Ono što je sebi zacrtao, to je i ostvario. Danas je jedan od najplaćenijih glumaca.

POSLEDNJE VESTI