Search
Close this search box.

Goca Božinovska odlepila na nastupu, razbila gostu glavu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Gordana Goca Božinovska poznata je široj javnosti kao žena iz naroda. Pre nego što je postala poznata, pevala je u restoranima na Ibarskoj magistrali dok je živela sa Vesnom Zmijanac.

Karijeru je uspešno gradila, i na estradi važi za ženu sa stavom i temperamentom, te nas ni malo ne iznenađuje što je u toku svog nastupa jednog gosta „ubila“ od batina.

Naime, u toku svog nastupa gost je navalio na Gocu, priređivajući je neprijatne situacije, dok je ona pokušavala da se fokusira na pesmu,  a on je navalentno pokušavao da je poljubi , po nekoliko puta.

„Došao lik, ja pevam, on hoće da me ljubi, grli, štipka. Upozorila sam ga nekoliko puta, lepo mu kažem da pazi na ponašanje, on meni kaže što sam došla ako mi to smeta. Ja se sklanjala od njega i u jednom momentu padne mi mrak na oči i mikrofonom ga direktno nabodem u glavu,“ izjavila je Goca za Svet i dodala:

„Na sreću, nije bilo ne znam koliko neprijatnih situacija, ali ta mi je ostala u sećanju, a mislim da je i tom gostu. Porazbijala sam mu  nekoliko zuba, krv se slila samo tako. Krv krenula, on nešto šuška. Kad su videli šta se dešava, obezbeđenje odmah dotrčalo, izbacilo ga iz lokala,“ iskrena je bila Goca.

Podsećamo, 2013. godine Božinovska je bila najplaćeniji učesnik rijaliti programa i zvezda rijaliti-šoua  „Farma“ , iz kojeg je nakon nekoliko meseci izbačena zbog fizičkog obračunavanja sa folk pevačicom Vesnom Rivas.

POSLEDNJE VESTI