Goga: Karleuša mi smešta!

Odlučila da se zamonaši!

Većina medija prošle nedelje objavila je da je Goga Sekulić izbačena iz prestoničkog kluba Magacin, što je pevačica kasnije demantovala, navodeći da su to budalaštine.

Magazin Star u novom broju piše da Goga sumnja da joj neka od njenih koleginica smešta celu farsu. Glavne osumnjičene su Kaya i Jelena Karleuša! Mene niko nikad u životu nije izbacio iz kluba. Neko pakuje, a ko, uskoro će se otkriti. Sa Kayom sam OK. Neću reći imena koleginica jer se one same pronalaze. Te žene su u medijima zaštićene. Saznaću ko mi to pakuje, ali znam da nisu koleginice poput Cece, Brene, Dragane Mirković koje su hitovia dospele gde su sad. A ne preko kreveta! Eto i ta Seka Aleksić sa kojom ne komuniciram je radom postala zvezda. Malo nas je vrednih i poštenih!” izjavila je Goga, jasno aludirajući na koleginicu sa kojom je godinama u konfliktu.

Inače, Goga je nedavno izjavila da je mediji nikada neće videti kako pravi skandale. Nikada neću dozvoliti, pila vodu ili šampanjac, da me neko iznese iz lokala. Desi se da popijem vino ili šampanjac, ali umereno jer postim.”

Povezane vesti

Back to Top