International diva: Didi J pokrala meksičku pevačicu Sofíu Reyes!?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dijana Janković hvalila se prošle zime na sva usta numerom Say No More koju su za nju radili „američki producenti“, ali je u tom hvalisanju verovatno zaboravila da kaže da je ista pesma snimljena na španskom jeziku gotovo dve godine ranije, a da ju je pravio rumunski pevač.

Kako Tračara otkriva, Jankovićeva, koja insistira da je zovu Didi J, snimila je već postojeću pesmu mlade meksičke pevačice Sofie Reyes, koja nosi naziv Conmigo (Rest of Your Life), ali je to pokušala da sakrije od javnosti.

„Verovatno se radi o tome da su producenti rešili da preprodaju već postojeću numeru, koja je u tom slučaju jeftinija. To se često radi sa pesmama koje su postigle veliki uspeh, a snimaju se na različitim jezicima. U zavisnosti od ugovora, trebalo bi da na fizičkom izdanju pesme budu navedena imena autora, ili bar u katalogizaciji numera. Dijanina pesma nije nigde zavedena, pa je nemoguće saznati da li je potpisala autore ili je pozajmila melodiju,“ kaže naš izvor i otkriva nam ko je radio originalnu numeru.

„Pesma je rađena za album prvenac mlade meksičke zvezde, kojoj predviđaju blistavu karijeru. Pesmu su pisali Sofia Reyes lično i rumunski pevač Smiley a producirao ju je Lil’ Eddie, koji je radio sa Fifth Harmony, Ritom Orom i Hilary Duff. Ipak, u njegovoj diskografiji nigde se ne navodi saradnja sa Dijanom.“

Jankovićeva se, nažalost, nije javljala na broj telefona poznat redakciji. U nastavku poslušajte originalnu pesmu i domaću kopiju za američko tržište.

POSLEDNJE VESTI