Search
Close this search box.

Jelena Vučković umalo poginula u automobilskoj nesreći

Jučerašnji dan slaviće kao drugi rođendan

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jučerašnji dan slaviće kao drugi rođendan

 

Učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda i ćerka Goce Božinovske, Jelena Vučković, juče je umalo izgubila život u saobraćajnoj nesreći.

Naime, automobil kojim je upravljao njen dečko Dragan sleteo je sa puta na auto putu Beograd – Zagreb.

„Išli smo ka Rumi i na jednoj deonici autoputa odjednom smo prešli na drugu stranu, probili bankinu i leteli nekoliko metara. Iako sam očekivala da ćemo se prevrtati, kao da nas je neko spustio nasred njive. Bilo je toliko strašno i jezivo da ne znam kako smo preživeli. Klizav kolovoz i kiša koja je padala umalo su nas koštali života. Spasla nas je bodljikava žica koja se zarila u gumu od kola. Sve smo stubove polomili i izgledalo je kao da se nalazimo u nekom akcionom filmu“, izjavila je Jelena za Naše novine, dodajući da majku, koja je trenutno na Farmi i koja je već lošeg zdravstvenog stanja, neće obavestiti o nesreći.

Automobil nakon nesreće

 

„Ne želim da majka brine, jer se sve završilo kako treba. Ugruvala sam se i povredila ruku koja me još boli, ali nije ništa strašno da bi ona napuštala rijaliti zbog toga. Slaviću taj dan kao svoj drugi rođendan.“

U poslednje vreme sve su češći udesi mladih pevača Grand produkcije. Nedavno su udes imali Milan Dinčić Dinča i Sloba Vasić, a par meseci pre njih u teškoj saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Novog Sada Vanja Mitrović ležala je nekoliko nedelja u bolnici, dok su Stefan Petrušić i Ana Sević prošli sa lakšim telesnim povredama.

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI