JK u novoj kolumni o Karićima, Dačiću i Nikoliću

Bez dlake na jeziku

U najnovijoj kolimni za dnevni list Alo! pevačica Jelena Kareluša ponovo je uspela da uzburka javnost iznošenjem svojih stavova o političkoj situaciji u zemlji, domaćim političarima ali i otkrivanjem nekih informacija o svom životu koje do sada nismo znali, a tiču se njenog odnosa sa bivšim surpugom, Bojanom Karićem.

Navikli smo na Jelenu bez dlake na jeziku, ali za ovaj tekst nam treba novi izraz kada je reč o njenoj direktnosti! :)

Prosudite sami…

“Joj, kad se setim čika Bogija… Naje*ali smo svi ako se vrati. A mogu da se kladim da hoće! Taj me je “mrzeo kao Nemca”(ovo je inače izreka koju će Vučić i zakonom zabraniti, hehehe).

Čim sam počela da se zabavljam sa Bojanom, bila sam zabranjena na BK televiziji, album koji je tad izašao za BK saund je “zamrznut”, a uvrede na porodičnim ručkovima bile su svakodnevnica. Svi sedimo i jedemo supu ćutke, dok mi ovaj sere po glavi kako “radim protiv porodice” i da samo čeka “pismene dokaze”(valjda iz policije?!). Munem ja laktom Bojana, siknem da me odbrani od napada svog strica, a on, pizda, ćuti. Ćutao je dok se nije izmislila ona čuvena afera „Telohranitelj i JK na zadnjem sedistu Hamera“. Kakav holivudski scenario, recite?! Razvedosmo se mi posle tri meseca braka, uz sveopšte silovanje medija, mene, koja nit telohraniteljajela, nit’ telohranitelja mirisala! Kamo sreće da jesam!”

Celu kolumnu pročitajte ovde.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top