Kajinu ćerku jurio manijak motornom testerom

(foto: Instagram/kaya_ostojic/nebojša Babić)
(foto: Instagram/kaya_ostojic/nebojša Babić)

Katarina Ostojić, poznatija kao Kaja, otkrila je fanovima da su ona i njena maloletna ćerka doživele traumu tokom posete bioskopu u Briselu.

Naime, jedan čovek je počeo da juri posetioce bioskopa motornom testerom, a jedna od žrtava bila je i njena ćerka Nikolina.

Sinoć sam imala strašnu traumu u bioskopu ovde u Briselu, povela sam dete da gledamo film i onda je neki pametnjaković koji je mislio da je duhovit i u duhu Halloween-a počeo da juri ljude sa motornom testerom po bioskopu, pojurio i moje dete. Ja sam znala da je fora i da je ceo bioskop bio dekorisan i u znaku praznika, ali kao svaka majka koja na sve to i pravi najbizarnije filmove u glavi, pomislih da eto možda će neki psihopata da iskoristi tu atmosferu i napravi pravi pravcati pokolj, i eto ta misao mi je u sekundi sledila krv u venama i ja sam, eto, malo umrla u tom trenutku. Uglavnom, toliko mi se slošilo da sam samo uhvatila Nikolinu za ruku i uletela u salu i tresla se tokom celog filma. U sred ovako napete atmosfere i gomile ludaka koji setaju okolo, oni zbijaju takve šale. Da ne pričam da nema više ni metal detektora na ulazima u te objekte u kojima su masovna okupljanja, malo su zaboravili sta se ljudima ovde desilo pre samo par meseci na aerodromu i u metrou, i sta se i dalje dešava na drugim stranama sveta… Sramota. Bitno da su se maskirali i da plaše i ovako isprepadan narod. Pih”, podelila je zabrinuta majka na svom Instagram profilu.

 

??

A photo posted by ? Katarina Ostojic KAYA ? (@kaya_ostojic) on

Povezane vesti

Back to Top