Kako izgledaju „Prijatelji“ danas?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Tokom deset godina, glumci u seriji Prijatelji zabavljali su milione i milione gledalaca širom zemaljske kugle. Od završetka serije je prošlo više od sedam godina, a glumci se nisu preterano promenili – šta više, neki od njih izgledaju bolje nego ikad. Predstavljamo vam zvezde serije Prijatelji – nekad i sad!

Lisa Kudrow (Lisa Kudrou) koja je glumila simpatičnu Fibi, nije puno ostarila. Imala je nekoliko epizodnih uloga u filmovima a od ove godine ima glavnu ulogu u seriji Web Therapy.

Smotani Ros – David Schwimmer (Dejvid Švimer) i dalje ima mladalački izgled, a nedavno je postao i otac!

Ne baš inteligentni Džoi, odnosno – Matt LeBlanc (Met LiBlank) i dalje izgleda odlično, sem što je nabacio par kilgorama i znatno osedeo!

Možda je najšokantniju promenu doživeo Čendler – Matthew Perry (Metju Peri) koji je više puta bio na odvikavanju od alkohola, a to se očigledno odrazilo i na njegov fizički izgled ali i karijeru.

Courtney Cox (Kortni Koks) je nakon serije Prijatelji nastavila da snima serije u produkciji sa svojim mužem, a trenutno snima treću sezonu serije Cougar Town. I priznaćete – za svoje godine izgleda fenomenalno!

Ipak, specijalno priznanje ide za Jennifer Aniston. Pored toga što izgleda odlično, Jen ima i optimističan stav prema životu i harizmu kojom pleni. A i uloge koje dobija su neverovatno zabavne!

POSLEDNJE VESTI