Karleuša napadnuta pištoljem u Budvi

Prekinut koncert pop zvezde u Budvi zbog muškarca s pištoljem koji je želeo na binu
Prekinut nastup pop zvezde u Budvi zbog muškarca s pištoljem koji je želeo na binu

 

Pop pevačica Jelena Karleuša ovog vikenda prošla je kroz pravu dramu: tokom nastupa u budvanskom klubu Trokadero, na šetalištu, naoružani muškarac je pokušao da se popne na binu!

“Držeći pištolj u ruci, naočigled zapanjene publike krenuo je ka Jeleni, ali je njeno obezbeđenje na sreću reagovalo munjevito. Nekoliko njih zaustavilo je napadača, a dvojica su svojim telima napravili živi štit i na taj način zaštitili pevačicu. Brzom akcijom JK je sprovedena kroz masu do njenog automobila, i uz veliku pratnju obezbeđenja otišla u hotel”, otkrio je očevidac ovog strašnog događaja za portal Opera-17.com, dodajući da je Karleuša zbog incidenta slučaj prijavila crnogorskoj policiji, koja je odmah krenula da radi na otkrivanju identiteta napadača.

Kako pišu neki domaći mediji,  sumnja se da je čovek koji je držao pištolj jedan od suvlasnika Trokadera. Rajko Nikolić menažer kluba donekle je potvrdio ovu priču za Kurir i izjavio da su morali da intervenišu zbog Karelušinog “nedoličnog ponašanja”:

“Tačno je to što ste čuli. Zbog njenog nedoličnog ponašanja bili smo prinuđeni da prekinemo njen nastup. Uzela je mikrofon i izgovarala je neke ružne reči, a iz mase je izvukla jednog dečka, počela da ga skida i da ga liže. Tu je bilo dosta mlađe publike i smatrali smo da to što radi nije prikladno. Novac je dobila unapred. Nije ona manijak pa da neko vadi oružje na nju! Čista izmišljotina! Njeno obezbeđenje nije imalo zbog čega da reaguje, što će i sami potvrditi. Uostalom, policija, koja je i te večeri bila ispred kluba, intervenisala bi da je bilo incidenta.”

Nakon što su saznali šta joj se desilo zabrinuti fanovi preplavili su pevačicu pitanjima da li je dobro na njenim profilima na društvenim mrežama. Jelena se oglasila u toku jučerašnjeg dana, poručivši da će napadi na nju izgleda postati normalni.

“Ovo će izgleda postati normalno. Kada mi se nešto na kraju desi – niko se neće ni začuditi”, napisala je Karleuša na Twitteru, dodajući: “Volela bih da se ovakve stvari ne dešavaju… Ali na kraju se sve završilo na najbolji mogući način.”

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top