in

Karleuša spasava Grand: Lukas ostaje zbog nje?

Grand Online
Grand Online

Snimanje emisije Zvezde Granda trenutno je na pauzi, zbog praznika koji nadolaze, no upitno je u kakvom sastavu će se vratiti žiri. Kako su domaći mediji javili, Aca Lukas premišlja se oko ostanka u popularnom muzičkom takmičenju, a da ostane u Grandu mogla bi da pomogne Jelena Karleuša.

Ona i Lukas jedan su od nezaboravnih tandema u ovoj emisiji, te je svima jasno da bi dinamika bila potpuno drugačija ukoliko on odluči da prihvati ponudu Željka Mitrovića.

“Saša Popović zamolio je Jelenu da porazgovara sa Acom i ubedi ga da ostane u emisiji, bar do kraja sezone. Njemu je jasno da je Lukas vitalan deo emisije i da bi bez njega gledanost verovatno opala, a Karleuša bi mogla da ima uticaj na to da on zadrži svoju poziciju.” kaže naš izvor i napominje da nije došlo ni do kakve svađe.

“Lukas uvek traži bolje uslove, iako je kod Popovića dobio svu moguću podršku. To zna i Jelena, koja je kroz prepisku kolegi objasnila zbog čega je dobro da se drže zajedno,” završava izvor.

Iako je Aca demantovao da će napustiti žiri, to nećemo znati sve do naredne godine, kada se snimanja emisije budu nastavila.

Written by Tracara.com

Ekipa novinara sajta Tračara svakodnevno vredno radi, kako biste čitali najbolje vesti iz sveta poznatih i zabave.

3 Comments

Leave a Reply
  1. #tracaro, ti si meni show program. postajes bolja od monty python, majkeni!!!!!!
    imas apsolutnu podrsku. samo nastavi sa ovakvim hit vestima!

  2. Zasto me blokirate ? Koji je razlog? Zelim objasnjenje. Zahvaljujuci nasim komentarima ovaj portal postaje popularan. Ja vam dodjem kao JK s’toga,odblokirajte me i dozvolite da se moze ukucati “@” u e-mail box-u.
    #Pravda za slobodno komentarisanje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Slavni pevač prokomentarisao pesmu naše mlade pevačice

Presladak video: Seka Aleksić sa fanovima podelila prve Jakove korake