in

Keba progovorio o razvodu Igora i Severine: Sve što rade, sebi rade

Pevač otkrio detalje iz porodice

Foto: Instagram

Sve su glasnije priče da se Severina i Igor Kojić razvode.

Popularna pevačica već duži vremenski period boravi u Hrvatskoj, dok je njen suprug u Beogradu.

Dragan Kojić Keba, nije želeo da potvrdi navode o razvodu, već je diplomatski dao odogovor, da je to njihov život i da on nema prava da se meša:

„Ne znam gde su, niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvek su i znali, šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade,“  rekao je Keba i dodao:

„Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba da se objašnjava, niti se to može objasniti. Reč nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za odbranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osetiti ljubav, a šta će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im bog podari svu blagodat i sreću u životu,“ rekao je Keba pomalo filozofski.

Foto: Instagram

„Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište, jer je u mom uvek sve bilo na svom mestu. Poručio bih im da se pomole bogu i traže oprost jer ne znaju šta rade i pričaju. Ne bih da sudim nikome, niti to mogu, jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvek i na svakom mestu“ rekao je Kojić.