in

Keba razotkrio Severinino neverstvo?! Sve je ispričao Igoru

Keba i Olja su, navodno, preko prijatelja iz Hrvatske letos saznali za Severininu aferu

Hrvatska pop zvezda Severina Kojić navodno vara supruga Igora Kojića sa Tomislavom Voštinićem, vlasnikom vinarije, bruje hrvatski mediji.

Prema pisanju “Kurira”, za Severinino neverstvo prvi je sazno Igorov otac, folker Dragana Kojić Keba koji je potom obavestio sina o tome.

Keba i Olja su, navodno, preko prijatelja iz Hrvatske letos saznali za Severininu aferu, a onda su sve ispričali nasledniku.

Igor je tada obavio razgovor sa suprugom, a tom prilikom nastala je velika svađa između njih dvoje, koja se odigrala i u javnosti. Severina je nekoliko dnaa kasnije na Instagramu optužila njegove roditelje da su krivci za probleme u njihovom braku.

“Pokrovitelji su Olja i Dragan. Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan”, napisala je tada ljutito pevačica nakon što je Igor optužio njenog bivšeg partnera i medije da previše vode računa o njegovom braku.

Kako tvrdi naš izvor, Igor u početku nije verovao svojim roditeljima, pa je tako pokušao da izgladi poljuljan odnos sa Severinom, dok se i sam nije uverio da mu je supruga neverna, kada je i odlučio da stavi tačku na svoj brak.

Severina je, potom, kako piše “Kurir”, otpratila svekra i svekrvu sa Instagrama, kao i Igorovu sestru Natašu Kojić. Ubrzo je pokupila svoje stvari iz kuće Kojićevih, gde je boravila kada je dolazila u Beograd.