Kelly Osbourne napustila Fashion Police zbog rasizma!

Neprimeren komentar doveo do skandala (foto: WENN)

Brojne kontroverze su izazvane rasističkim komentarom koji je imala voditeljka emisije Fashion Police, Giuliana Rancicna račun tamnopute glumice Zendaye Coleman. 

Nakon što se Giulianina koleginica i Zendayina prijateljica, druga voditeljka ove emisije, Kelly Osbourneogradila od ovakvih komentara, na internetu su krenula razna nagađanja ko je tu zapravo kriv, a neki su išli toliko daleko da su čak neosnovano reči Ranciceve pripisali Osbournovoj.

Čak i kada se Giuliana javno izvinila ako je ikoga nenamerno uvredila (pošto je emisija šaljivog karaktera) i dalje su mnogi bili skloni da krivicu prebace na Kelly. Pogledajte sporni snimak i prosudite sami.

https://www.youtube.com/watch?v=w81uOPRCbVU

A kada je Kelly pripretila da će napustiti ovaj šou nije se šalila. Čelnici televizijske kuće E! na kojoj se prikazuje Fashion Police izdali su saopštenje u kom se navodi da Osbournova napušta šou kako bi se posvetila drugim projektima, kao i da će emisija nastaviti da se emituje iako je Kelly drugi član stalne postave koji ih je napustio nakon tragične smrti Joan Rivers.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI