Kris Jenner – noćna mora i supruga iz pakla!

Supruga iz pakla! (foto: Celebitchy)

“Prava Kris Jenner je čudovište”, tvrdi anonimni izvor, koji poglavarku i menadžerku plemena Kardashian privatno odlično poznaje, u izjavi za tabloid The National Enquirer.

U dugačkom intervjuu sa nekoliko bliskih prijatelja Kris i Brucea Jennera, The Enquirer otkriva razne sočne detalje iz privatnog života ovog (uskoro bivšeg) bračnog para i opisuje kako se život nekadašnjeg zlatnog američkog sportiste pretvorio u pakao.

Budući da smo već nekoliko svedoci konstantnog i beskrupuloznog eksponiranja u javnosti sestara Kardashian, i to pod dirigentskom palicom njihove rođene majke i menadžerke, moramo da se zapitamo na šta je sve Kris Jenner spremna zarad novca i što većeg medijskog prostora.

Razvod nakon 23-godine! (foto: Instagram)
Razvod nakon 23-godine! (foto: Instagram)

 

Čak su i neke njene priče vezane za razvod posle 23 godine braka sa Bruceom laž – The Enqurirer je otkrio da iako je Kris objavila da se razvodi od Brucea u oktobru prošle godine, par se zapravo razišao 4 meseca ranije – u junu 2013. godine!

“Bruce se napokon oslobodio terora sopstvene supruge… Ali on nikada neće biti isti”, rekao je izvor, “Mislim da ga je ona potpuno uništila! Konstantno je bio verbalno zlostavljan i emocionalno ucenjivan u tom braku.”

Izgleda da je Kris pronalazila neku vrstu morbidnog zadovoljstva u javnom ponižavanju svog supruga – u maju 2013. prevarila ga je sa svojim frizerom Alex Roldanom, a Bruce je saznao i da je često bila u kontaktu sa svojim bivšim ljubavnikom Todd Watermanom, sa kojim je varala svog pokojnog muža, advokata Roberta Kardashiana.

Jan Ashley, koja se udala za Roberta Kardashiana 1998. godine, izjavila je za The Enquirer Kris je besramna! Ko zna koliko je puta prevarila Roberta za tih 13 godina koliko su bili u braku. Njoj nije važno koliko će ljudi povrediti svojim postupcima.”

Iako je Bruce skrhan bolom nakon propasti braka sa ženom koju je toliko voleo da joj je praštao i prevare i različite oblike iživljavanja, sigurno smo da je ovo dobra stvar za njega… Bar na duže staze.

J.V.M./Tracara.com

Povezane vesti