in

Kristijan pretio Tamari da će je ubiti! Zbog njega je na Farmi čuva devet telohranitelja


(foto: Facebook)
(foto: Facebook)

Kurir saznaje Tamara Đurić je zbog pretnji koje je dobila od Kristijana Golubovića angažovala devet telohranitelja kako bi je čuvali na Farmi.

Kako izvor navodi, svako od njih ima svoju smenu ispred kapije i motri na starletu.

„Kada su je pre desetak dana izbacili iz rijalitija zbog vređanja na nacionalnoj osnovi, Kristijan je zvao Tamaru i slao joj preteće poruke da će je ubiti. Zvali su je i njegovi prijatelji i upozoravali da se smiri i pazi šta priča za medije. Golubović je ubeđen da mu je Đurićeva smestila svađu sa Radetom Lazićem da bi ga producenti izbacili iz rijalitija i želeo je da joj se osveti. Ona je tada na predlog i uz finansijsku ponoć bivšeg dečka angažovala privatno obezbeđenje, koje ju je svuda pratilo, a potom ih dovela i na imanje. Oni su sve vreme ispred kapije i motre na svaki njen korak“, ispričao je izvor.

Po svemu sudeći to je bila dobra odluka, jer nije prošlo ni nedelju dana a između njih je ponovo došlo do sukoba kada je Kristijan na nju nasrnuo sa sekirom. Tada joj je čak i rekao da joj ni oni tamo neće pomići. Naravno, aludirao je na njene gorile.