Search
Close this search box.

Mirka Vasiljević zaglavljena sa troje dece, ne može da se vrati u Srbiju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zbog epidemije koronavirusa preduzete su vanredne mere, a ovo je uticalo na sve građane naše zemlje, pa tako i na javne ličnosti.

Kako bi se sprečilo širenje zarate mnogi letovi avio kompanija su otkazani, pa tako određeni broj naših građana još uvek nema mogućnost da se vrati u našu zemlju.

U ovoj situaciji se našla i naša glumica Mirka Vasiljević, koja je boravila na Kipru, gde njen nevenčani suprug Vujadin Savić igra fudbal, ali zbog vanrednog stanja ne može da se vrati u Srbiju kako je planirala.

Ona trenutno sa Vujadinom i njihovo troje dece boravi na Kipru, pa je progovorila o tome kako podnosi vanredno stanje.

„Ja sam u februaru bila u Beogradu, igrala sam predstave koje inače igram, došli smo ovde sa njim, da provedemo neko vreme zajedno i plan je bio da se 11. aprila vratimo za Srbiju, od kada bih svako veče igrala predstave. Međutim, dobila sam poruku od avio kompanije da nam je let 11. aprila otkazan za sada, ali da se nadaju da ćemo uskoro moći da nađemo novi termin,“ priča ona za Pink.rs.

„Za sad je tako kako je, za sve je najbolje da se pridržavamo pravila stručnjaka, da slušamo šta se kaže šta je najpametnije i za nas i za ljude oko nas. Mi se toga pridržavamo i bićemo na Kipru dok god ne kažu da je svuda sigurno i da možemo da dođemo,“ objasnila je.

„Za sada se ne zna ni da li će predstave moći da se igraju, nadamo se najboljem, i moja ekipa i ja gledamo na to da je najbitnije da smo svi zdravi, pa ćemo lako zakazati nove termine predstave. Igramo predstave i na otvorenom, tako da ćemo imati i letnjih porodica. Ovako smo zajedno, svo to vreme koje smo razdojeni gledamo da sada nadoknadimo jer smo konstantno u kući,“ rekla je Mirka.

POSLEDNJE VESTI