Search
Close this search box.

Ne budi hejter, baci lajk: Predsednik Srbije kaže da ga novinarka intervjuiše zbog lajkova na internetu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je tema interneta zbog izjava koje mnogi smatraju – bizarnim.

Novinarka televizije N1 Žaklina Tatalović već dugo je meta komentara predsednika Vučića, koji ju je sada optužio da izjave od njega uzima isključivo zbog – lajkova na twitteru. Da, dobro ste pročitali.

„Ja razumem vašu potrebu da svaki put pronađete nešto ne biste li nas napali… hoćete da me pustite da govorim? Hvala vam,“ počeo je svoj govor predsednik nakon što mu je novinarka rekla da ga ne napada, već postavlja pitanje.

„“Svaki put se trudite da dobijete neki lajk ili retvit više kako ste mnogo opasni i kako ste uspeli da mi kažete nešto,“ rekao je predsednik, a na Žaklinino pitanje da li je prati na twitteru imao je konfuzan odgovor.

„Ne pratim vas uopšte, ja ne idem na Twitter (?!) nikada, nego znam šta je vaša životna želja. To vam je najvažnije, da vam kažu „Jao, kako mu je rekla“. Evo rekli ste mi, ubili ste me, uništili ste me, čestitam vam na svemu tome,“ dodao je on.

Žaklina je video podelila na twitteru, uz poruku „Nemoj da neko nije lajkovao.“ Za prvih 6 sati, preko 6000 ljudi lajkovalo je, a oko 700 njih retvitovalo je ovaj video. Pogledajte ga u nastavku.

POSLEDNJE VESTI