in

Novi detalji svađe: Pijana Blac Chyna fizički napala Roba pre raskida

Straleta je, navodno, fizički nasrnula na Roba pre raskida (foto: Wenn)
Straleta je, navodno, fizički nasrnula na Roba pre raskida (foto: Wenn)

Od subote se odvija prava drama na relaciji Blac Chyna/Rob Kardashian i to javno, preko društvenih mreža.

Bivši par izneo je mnogo uvreda na račun jedno drugog, a sve je počelo u subotu kada je Rob podelio video na Snapchatu i priznao da je Chyna napistila njihov dom  i odvela jednomesečnu ćerkicu Dream sa sobom. Svađa se nastavila i juče, kada su isplivale fotografije prepiske starlete sa prijateljima, u kojima ona iznosi uvrede na račun dojučerašnjeg verenika, i naziva ga ‘lenjim, debelim i nesigurnim’. Kako je ranije o sama otkrila, Rob je imao njene šifre i vrlo je verovatno da je upravo on hakovao Chynin Instagram i postavio fotografije privatnog razgovora verenice.

Kako su mnogi pretpostavili da je ova svađa izrežirana i smišljena, a sve u cilju promovisanja finala rijalitija Rob&Chyna, odnosno specijala koji pokazuje dolazak ćerkice Dream na svet koji je prikazan sinoć, Rob je juče još jednom ponovio da mu je srce slomljeno i da je sve ono što se dešavalo između njega i Chyne istinito. Na kraju je dodao i da mu je ‘žao zbog svega’ i da će ‘potražiti pomoć’ za svoje probleme.

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Chyna je u međuvremenu na svom novom Instagram profilu postavila Robovu fotografiju i u obimnom postu opisala sa čime se sve susretala tokom svoje veze sa Robom i sa kakvim se sve on psihičkim problemima već godinama bori. „Cele godine sam se trudila da pomognem Robu. Tužno je i patetično šta je on bio u stanju da uradi kako bi prikrio svoje stanje. Rob je mentalno bolestan i odbija da potraži pomoć. Lekove uzima na svoju ruku što mu još više odmaže“, napisala je između ostalog Chyna i dodala: „Odbija da učini bilo šta. Da se hrani zdravo. da vežba, uradi bilo šta pozitivno, ne preduzima ništa. Si su pokušali da pomgnu Robu. Ja sam preduzela sve kao i njegova porodica. Dijagnostifikovana mu je klinička depresija pre četiri godine. Naša veza je završena dok ne potraži pomoć. Gotova sam sa pomaganjem Robu, moram da mislim na svoje dvoje dece i sebe“, stoji u dugačkom obrazloženju starlete.

Danas je takođe objavljena vest da je Chyna 17. decembra, kada je svađa para kulminirala, u pijanom stanju napala Roba i počela da ga tuče. „Udarala ga je iz sve snage u leđa i ruke i bila je besna zbog alkohola“, rekao je izvor blizak paru za E!News. Tada je Corey Gamble, dečko Kris Jenner, skočio i odvojio Chynu od Roba i zaustavio tuču, dodao je izvor.