Prati nas

Šokantno

Rada Manojlović završila u pritvoru, pa deportovana iz Švajcarske

Rada Manojlović zadržana je juče u pritvoru, na aerodromu u Cirihu, jer nije imala radnu vizu, zbog čega nije mogla ni da održi zakazan nastup u Švajcarskoj.

U razgovoru za Premijeru, ona je otkrila da je krivica policajca.

“Bilo je na policajcu da odabere šta će da uradi. Mogao je da me pusti, ali se odlučio za onu jednu rupu u zakonu zbog koje je mogao da me maltretira,” rekla je Rada.

U emisiji je pokazana i viza koja je dokaz da je pevačica ušla legalno u zemlju, a kako su istakli, nisu joj dozolili da nastupi te večeri isključivo zbog njihovog praznika.

“Sklonili su me sa strane kao da sam uljez. Ja sam jednom mesečno u Švajrcaskoj, sve radimo preko Ambasade, sve je prijavljeno. Ovaj nastup je već plaćen unapred. Ne moj nastup, već porez Švajcarskoj. Ovo je dokaz da je policija grada Ciriha i Lucerna dozvolila koncert Rade Manojlović. Zvali smo najboljeg advokata u Cirihu za muzička prava. On je sa njima pričao dva sata. Meni je rekao da ja sa ovim papirom mogu da uđem, i da ne može da veruje da su me na taj način vratili,” rekla je.

“Oni će ih sada tužiti jer je na gubitku dikoteka koja je uplatila porez za moj nastup. Nisam spavala baš najbolje. Jako su neljubazni,” rekla je Rada.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top