in

Rasta besan na Anu Nikolić, troši novac od alimentacije?!


Od kada je smršala i izbacila novi album, Ana Nikolić samo troši pare i ne smiruje se! Ona je kupila jebesan auto, ima torbice od po tri ili četiri hiljade evra, a o garderobi da ne govorimo.

Sve to upalo je u oči i njenom bivšem mužu Rasti, pa je rešio da joj održi predavanje!

„Rasta je veoma galantan, on ne daje samo alimentaciju, već uvek mnogo više novca izdvoji za Anu zbog ćerkice Tare,“ priča izvor za.

„Međutim, od kada je počela korona, a nastupi su utihnuli, i on je svestan da mora da se prikoči, pa je osuo paljbu na Anu: Šta je s tobom, jesi ti princeza? Što tebi treba vozač?! Možeš sama da voziš! Imaš besan auto, brendirane stvari, sve što poželiš imaš, ali skrasi se malo, misli na budućnost…“ objašnjava izvor.

„Pa, nisu zlatna vremena! Mora da se štedi, mi imamo dete, a ne zna se kad ćemo moći da nastupamo! Ja te molim da se ne rasipaš! Samo ti pričam za tvoje dobro, nema potrebe da budeš bahata, bar ne sada,“ prepričava izvor za SCANDAL! i za kraj dodaje:

„Ana ga je saslušala, ali se samo nasmejala i rekla mu da iskulira jer je sigurna da će sve biti u redu i da nema razloga da diže frku.“

View this post on Instagram

Have a nice #sunday . . 🖤😎 #kisskiss vasa A. 💋

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

Ovo nije prvi put da mediji pišu da se bivši supružnici na ratnoj nozi, iako je pop pevačica to pokušala da demantuje u intervjuima.

“Nažalost, ja bih volela da smo ostali u braku, ali prijatelji jesmo i imamo jako veliki razlog da budemo zahvalni našoj ljubavi jer je donela nešto najsavršenije na svetu, a to je Tara,“ rekla je ona kada je opisivala kako se upoznala sa Rastom.

“Meni nešto nije išlo pred album i onda su mi predložili Rastu, ja sam čula „Rista“. Otišla sam u studio, stavila naočare, bila u šoku kad sam stigla u studio na Vračaru, a onda smo sišli dole i pustili su mi neke melodije, jedna od njih je bila i „Labilna“. To je prvi put u životu da sam čula kompletne pesme, sa tekstovima i nikad nisam umela da kupim otpevanu pesmu. Ja sam morala da otpevam pesmu, da je kao umetnik osetim, a ovo je bilo prvi put ovako,” ispričala je.

“Drhtali su od mene oni, to je realnost, sve su mi stidljivo puštali. Ja sam skakala po studiju, sva bila „Ovo mi je vrh“. I odemo mi iz studija, kažem Marku: „Ovo što smo uradili u kantu, sa ovim ćemo da radimo“. „Labilna“ je bila otpevana u muškom rodu, ali ja sam odreagovala, počela sam da se ježim i Rasta je rekao: „Ova pesma je bila planirana za mene, ali evo poklanjam ti“ i poklonio mi je,” dodaje Ana.