Prati nas

Šokantno

Rasta odbija da potpiše razvod?!

Ana Nikolić već nekoliko dana je u problemu jer njen još uvek zakoniti suprug, reper Stefan Đurić Rasta,odugovlači sa potpisivanjem papira za razvod. Ana želi da stavi tačku na tu priču i da se potpuno posveti karijeri i budućnosti koju je isplanira za nju i njihovu ćerku.

“Ana je još pre dva meseca potpisala papire za sporazumni razvod, a sve do danas Rasta to nije učinio. Anu strašno nervira takvo njegovo ponašanje, pogotovo zato što ne zna iz kog razloga to radi. Njih dvoje su u super odnosima otkad ne žive zajedno. Lepo se dogovaraju oko Rastinog viđanja ćerke i drugih stvari, te među njima zaista nema zle krvi. Čak su se sve dogovorili i oko razvoda i onda je zapelo oko njegovog potpisa. Da li joj se on možda sveti zbog nečega, da li se on možda nada pomirenju, ne zna, ali samo želi da se to što pre završi kako bi se na miru posvetila karijeri,” naveo je izvor blizak pevačici i dodao da se ona trenutno bavi samo ćerkom Tarom i radom na novim pesmama.

Da Rasta zaista još uvek nije potpisao papire za razvod, potvrdio je Anin advokat Borivoje Borović. “Situacija je nepromenjena kada je reč o razvodu Ane i Raste. Još uvek čekamo njegov potpis,” izjavio je kratko Borović.

S obzirom na to da su po gradskim kuloarima počele spekulacije da su se Ana i Rasta pomirili, te da zbog toga on nije još uvek stavio potpis na papire za razvod, evo šta kažu ljudi u komšiluku Ane Nikolić u beogradskom naselju Voždovac. Komšije tvrde da Anu ne viđaju sa Rastom, te da se pomirenje nije desilo, prenosi Kurir.

“Rastu nedeljama nisam videla. Viđam samo Anu sa ćerkom i dadiljom. Dosta se ubucila u poslednje vreme, jedva je prepoznajem,” kaže komšinica koja živi u kući pored Anine zgrade.

Popričali smo i sa građevinskim radnicima koji rade na novoj zgradi tik do one u kojoj živi Nikolićeva.

“Viđamo Anu skoro svaki dan, ali ne sa Rastom. Njega nisam video sigurno dva meseca,” kaže radnik, a njegov kolega dodaje: “Poslednji put sam ga u kraju video nekoliko dana pred Novu godinu. Dolazio je kod Ane, ali ne živi tu.” 

Još jedna Anina komšinica nam je rekla da ne viđa Anu sa Rastom i da ne veruje da su se njih dvoje pomirili.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top