in

Region priča da Severina ima novog dečka: Šta je tu istina?


Regionalni mediji već mesecima unazad spekulišu o tome da je braku Severine i Igora Kojića došao kraj, te da se pevačica u međuvremenu zbližila s mladim vinarom Tomislavom Voštinićem iz Graberja Ivanićkog.

Kako mediji prenose, pevačica poslednjih meseci boravi u Hrvatskoj, dok Kojić živi u Srbiji, a navodno je nije posetio više od šest meseci, dok su poslednji put javno komunicirali za Igorov rođendan pre četiri meseca, kad mu je Severina poželela sve najbolje.

Bilo je to dovoljno da spomenuti mediji zaključe kako je njihov brak pukao, iako oni te glasine nikad nisu komentarisali.

Međutim, šuškanjima nije kraj, pa se navodi kako je Severina već u vezi s deset godina mlađim vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem.

Priču temelje na jednom zajedničkom druženju jer je Severina, naime, kako pišu, sredinom septembra svoje društvo odvela u vinariju Voštinić Klasnić, koja je udaljena pola sata vožnje od Zagreba, o čemu svedoči fotografija na njenom Instagramu, na kojoj pevačica i njeno društvo nazdravljaju s čašama vina, iako mladog vinara nema na fotografiji.

Za Jutarnji.hr iz Severininog tima su međutim ova nagađanja negirali.

“U pitanju je osoba iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan događaj na kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa”, rekli su za Jutarnji.hr iz Severininog PR tima.

S druge strane, Slobodna Dalmacija kontaktirala je i vinara kako bi se raspitali o medijskim navodima, na šta je on odgovorio:

“Jooooj, gluposti! Ma daj, nemojte uopšte to da me pitate, smešno mi je”, izjavio je Voštinić, a na pitanje poznaje li popularnu pevačicu, kratko je odgovorio: “Ma sve je okej, ajde, doviđenja!”