Reper R. Kelly je od danas i zvanično prvi na listi najuvrnutijih intervjua ikada

Posrnuli reper je bio gost sajta Huffington post i odgovao uživo na pitanja novinarke (foto: Screenshot)

R.Kelly je bio gost sajta Huffington post i uživo odgovarao na pitanja novinarke Caroline Modarressy-Tehrani o svom novom albumu koji nije nimalo dobro prošao kod publike i kritike.

Kada ga je novinarka upitala da li su na prodaju albuma uticale optužbe za seksualni napad sa kojima se pevač suočavao tokom godina, pevač je iznerviran počeo da viče na nju. „Seks je česta tema vaših pesama. U mnogim pesmama govorite o tome kako imate seks sa puno žena. Da li mislite da imate normalan odnos kada je seks u pitanju i da li se to odražava i na vas u muzičkom smislu“, upitala je voditeljka. Nakon kraće pauze, Kelly je odgovorio: „Mogu samo da kažem da nisam došao ovde da bi saslušavali, niti da dam izjavu, rekao je sarkatično i upitao Tehranijevu: „Da li znate šta je to izjava?“

U jednom trenutku je počeo da vređa voditeljku i njenu inteligenciju (foto: Screenshot)

Nastavio je da potencira da je ovo prvo ispitivanje. „Ovde nije reč o R. Kellyju. Nije reč ni omuzici, niti nekome ko vredno radi na svojim pesmama i objavljuje album. Ovde se radi da pokušate da me kao u policiji saslušate i to je veoma loše sa vaše strane“. Kada se voditeljka pobunila i objasnila da ona ne smatra da ga omalovažava svojim pitanjima, reper je doveo u pitanje njenu inteligenciju. „Ovo je odraz veše inteligencije, ne moje“, kazao je pevač hita I belive i can fly.

Na kraju je ustao i napustio intervju (foto: Screenshot)

Voditeljka je još jednom napomenula da je pevačev privatni život umnogome uticao i na njegovu karijeru i lošu prodaju albuma, ali je on odgovorio: „Volim sve moje fanove. Ljude koji me podržavaju, one koje me ne vole, sve ih volim. Nije mi bitno ko su: da li me vole, mrze. Sve ih volim i volim i vas, takođe“. „Mene ne morate da volite, gospodine“, bio je voditeljkin odgovor.

Kelly je na kraju ustao i prekinuo intervju, ali je pre toga zahvalio Tehranijevoj i uputio joj kompliment da je prelepa. „Ne trebaju mi vaši komentari o mom izgledu, gospodine“, odgovorila je voditeljka.

Ovaj neobični intervju pogledajte ovde.

https://www.youtube.com/watch?v=DcyhDabt5es

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI