Rita Ora: Mislila sam da će mi Rob K. uništiti karijeru!

Ispričala svoju stranu priče
Ispričala svoju stranu priče

 

Pevačica Rita Ora i mlađi brat popularne starlete Kim Kardashian, Rob, nekoliko meseci bili su u vezi. Par je raskinuo prošle godine, kada su i krenule Robove uvrede na Ritin račun.

On je putem Twittera iznosio razne detalje njihove veze, optuživši Ritu da ga je tokom veze prevarila sa više od 20 muškaraca. Onda je rekao da je pevačica, poreklom iz Prištine, ostala trudna s njim, ali da je abortirala. Nedavno je u rijalitiju svojih sestara ispričao da se zbog Rite ugojio 18 kilograma. I dok je Rob na široko pričao o raskidu, Rita je ćutala – sve do sad!

“Ne govorim o stvarima koje ne zaslužuju pažnju, ali to je bilo nešto tako nepotrebno. Zašto ljude zamarati nepotrebnim stvarima? U mom svetu takve stvari jednostavno nisu važne. Twitter vam može upropastiti život. Mislila sam da mi je karijera uništena. Kada ste sa nekim u vezi i ta osoba odluči da iskaže svoja osećanja u javnosti – to nije moj način terapije, ali svako raskid doživi na svoj način”, rekla je Ora i dodala da Robovo ponašanje pokazuje da on nije menatlno stabilna ličnost.

F.Y./Tracara.com
Foto: Conormcdonnell.co.uk

Povezane vesti

Back to Top