Šabana Šaulića hteli da biju zbog 10.000 evra!

Jedva izvukao živu glavu… (foto: Kurir)

Šaban Šaulić umalo je dobio batine nakon nastupa u Hrvatskoj jer nije ispoštovao dogovor oko dužine svog nastupa!

On je u četvrtak veče, zajedno s Viki Miljković, Kemalom Montenom, Bokijem Miloševićem, Aleksandrom Prijović i Fantastik bendom, pevao na 40. rođendanu žene jednog poznatog biznismena a umesto dogovorenih dva sata, za koja je dobio 10.000 evra, nastupao je samo 45 minuta.

Pošto je u tajnosti napustio svečanu salu, pojedini gosti, koji su u hrvatskim krugovima poznati kao veoma opasni, krenuli su u potragu za njim kako bi ga vratili na binu i naterali da peva. Sve je delovala normalno do trenutka kad su pojedinci shvatili da se Šaban sa suprugom Gordanom i sinom Mihajlom iskrao iz sale i uputio ka hotelu koji je u vlasništvu njihovog prijatelja Ćazima Osmanija, koji je takođe bio na slavlju. Oni su opasni momci i Šaban nije trebalo tako da se ponaša jer je unapred dobio honorar da peva dva sata, a pevao je samo 45 minuta. Da ih slavljenica nije zaustavila, oni bi ga našli i svašta bi bilo. S druge strane, Viki i članovi Fantasik benda ispali su pravi profesionalci i nisu stali dok poslednji gost nije otišao,” ističe izvor Kurira.

Šabanov “portparol” odnosno njegova supruga kaže da su ispoštovali dogovor. Šaban je, što se nas tiče, ispoštovao dogovor. On uvek peva više od dogovorenog, posebno kad nas na slavlje pozovu naši prijatelji. Ovog puta je na nastupu bilo još nekih njegovih kolega i ne bi bilo korektno da je samo on pevao. Drago mi je da neki žele da im peva do zore, ali to je nemoguće.”

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti