in

Severina i Igor Kojić razdvojeni na petu godišnjicu braka

Pevačica i fudbaleski menadžer i bivši golman venčali su se 2015.

Severina Kojić danas slavi petu godišnjicu braka s Igorom Kojićem, ali par je, kako tvrde njene komšije na zagrebačkom Kozjaku, i dalje razdvojen.

Pevačica i fudbaleski menadžer i bivši golman venčali su se 2015. u tajnosti u crkvi u istarskim Balama u krugu najbližih prijatelja i porodice. Dva meseca kasnije usledio je i građanski brak u Beogradu pred oko 600 yvanica, a svoju ljubav krunisali su i na putovanju u Africi.

Igora sad na zagrebačkom Kozjaku komšije nisu videle mesecima, tačnije od februara. Severina je, naime, tad otputovala u Beograd, ali je “zapela” u srpskoj prestonici zbog pandemije koronavirusa. Kod Kojića na Bežanijskoj kosi je provela mesec dana. Tad su navodno eskalirali problemi između supružnika. Navodno su tenzije bile toliko visoke da je Seve smetnula s uma da je na snazi policijski čas, pa ju je policija zatekla u autu, zbog čega je morala da plati novčanu kaznu.

Severina se nakon toga u Zagreb vratila sama sredinom aprila, a nekoliko dana posle proslavila je i 48. rođendan. Tad su joj saradnici pod prozor poslali tamburaše, a ona je oduševljeno pevala s njima i nazdravljala iz čaše.

Pre dva meseca i Igor je slavio 33. rođendan. Seve mu je tad čestitala na društvenoj mreži napisavši “ovom divnom muškom stvorenju srećno uplovljavanje na 33 okretaja! Srećno, ljubavi”, a on joj je odmah odgovorio: “Kažu da su ‘Isusove godine’ najsrećnije. Hvala ti, ljubavi”.

Nekoliko dana kasnije Severina je snimljena kako se provodi u plažnom baru u Bolu na Braču sa svojom novom/starom prijateljicom Ivom Radić. Splitska pevačica se, naime, nije pojavila na Ivinoj žurki prošle zime, ali su izgladile odnose nekoliko meseci posle na rođendanu bliskog zajedničkog prijatelja u Zagrebu.

Posle se Severina na Korčuli družila s koleginicama Majom Šuput Tatarinov i Ninom Badrić. Nedavno je objavila fotku na kojoj pozira s menadžerom i povratnikom u redove “tima Severina”, Tomicom Petrovićem, svojim PR-om Davorom Grginom, prijateljicama i saradnicama Vedranom Vasić, Natašom Desnicom, kao i nećakom Mijom Popović.

“Moj mali krug velikih ljudi”, napisala je tada Severina. A Igor već neko vreme očito nije u tom krugu. Nedavno je posetio Hrvatsku, ali ne i Severinu. Sa sestričnom se fotkao kraj Skradina, a onda je produžio dalje za Mostar. Na društvenim je mrežama sve aktivniji u zadnje vreme, a glavna preokupacija su mu njegov pas i Crvena zvezda, čiji je veliki navijač.