in

Severina u svađi sa Lepom Brenom zbog Prije?!


Čini se da Igor Kojić nije jedini koji je nagrabusio u Severininoj nedavnoj čistki.

Pop zvezda zaratila je sa svojim kreativnim timom, ali joj to nije bilo dovoljno pa je rešila da uđe u rat sa komšijama na Bežanijskoj kosi. Ona tako više ne priča sa Lepom Brenom, piše Svet.

„Severina je izuzetno sujetna, pa je opasno zamerila Aleksandri što je angažovala muzičare koje je ona želela,“ tvrdi izvor Sveta i otkriva:

„Pre dve nedelje bila je na Bežanijskoj kosi kod svekra Kebe, i dok je šetala sa mužem, sreli su Brenu, kojoj se ona nije ni javila. Brena je bila u čudu, ali pošto je bila preko puta ulice, nije ništa rekla na to što joj ova nije odmahnula. Kasnije je Seve pričala prijateljima kako je Brena mogla da posavetuje snajku da ne uzme Lukasov bend, ali Aleksandra tada nije ni znala da je Seve htela saradnju sa njima,“ dodaje izvor.

Severina očigledno ne zna da Brena ne može da utiče na snajku, kao ni na sinove, jer da može, svi oni bi živeli s njom i Bobom u vili koju imaju baš do Kojićeve na Bežanijskoj kosi. Brena i Keba i dalje su u super odnosima i redovno se posećuju, ali nijednog trenutka niko od njih nije pokrenuo ovu temu.“ objašnjava dalje on.

Severina je inače navodno je dala otkaz suprugu Igoru, koji je poslednjih meseci bio njen menadžer, i nedavno je zaposlila novog. Njen novi menadžer je Alen Ključe, koji organizuje koncerte i događaje po Hrvatskoj i regionu, a sa kojim je pevačica na pojedinim projektima i ranije povremeno sarađivala.

Sa dugogodišnjim menadžerom Tomicom posvađala se početkom godine.