Sin Željka Mitrovića usmrtio devojku!

Aleksandar i Željko Mitrović

Sin vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića, sinoć je usmrtio jednu devojku. Do tragičnog događaja došlo je pola sata pre ponoći.

Aleksandar Mitrović, 20-godišnji sin Željka Mitrovića, sinoć je oko 23:30h usmrtio jednu 17-godišnju devojku u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Uplašeni Aleksandar je najpre pobegao sa lica tragedije, navodi izvor. Međutim, dva sata nakon tragičnog događaja Aleksandar Mitrović se pojavio u policijskoj stanici, u pratnji advokata i oca. Odmah mu je određen pritvor.

Očevici tvrde da je Aleksandar nepoznatu devojku udario na pešačkom prelazu, dok se njegovo vozilo kretalo velikom brzinom. Nakon udarca, on nije zastao i nastavio je da vozi.

Vlasnik boegradske televizije Pink izjavio je da je njegov sin usmrtio devojku, a zatim pobegao. Aleksandru je uzeta krv na analizu i veštačenjem je utvrđeno da mladić nije vozio pod dejstvom alkohola.

“Aleksandar je dobio napad panike i nakon što je otišao s lica mesta želeo je da se vrati nazad, ali je doživeo takav šok da nije umeo više ni da vozi. Ne želim da ga opravdam, da me niko pogrešno ne razume, ali čim me je pozvao rekao je da će se ubiti, da ne zna šta da radi i da želi da ide u policiju, ali ne zna ni gde je, ni kako da ode. Otišao sam odmah po njega i odvezao ga u stanicu policije” izjavio je Mitrović za Telegraf. 

Aleksandar Mitrović je sin iz prvog braka Željka Mitrovića sa Sonjom Mitrović Hani, sa kojom ima i ćerku Sandru.

 

foto: Kurir
D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top