Strašno: Aleksandra Prijović se jedva spasila porodičnog prokletstva?!

Aleksandra Prijović već duže vreme vodi miran, povučen porodičan život. Reklo bi se da je našla svoju sigurnu luku i zonu komfora u kojoj uživa, međutim kako nam priča njena drugarica, period da dođe do tog blagostanja bio je jako bolan i dugačak zbog loših porodičnih odnosa.

“Aleksandra kad se sve uzme u obzir i nije imala baš lepo i bezbrižno detinjstvo. Tata je nju i mamu ostavio kad je ona imala svega nekoliko meseci. Loši odnosi, loša situacija u kući.” počinje izvor.

“Deda je morao dodatno da zapne da radi, mama je išla sa jedne na drugu tezgu, pevala je što više da bi svojoj ćerki obezbedila što bolje detinjstvo, ali sve to posle nekog vremena vuče posledice. Kad je stasala i sama je počela da radi, privređuje. Bog joj je dao lep glas pa je brzo mogla da ga unovči,” kaže izvor Sveta i nastavlja:

“Jednom prilikom ju je jedan astrolog posavetovao da mora skroz da menja život, iz korena. Na stranu njen rodni kod koji pokazuje ogromne promene i veliku žrtvu, loša energija joj dolazi iz kuće, jer je njen deda sa očeve strane u jednoj tuči ubio dva čoveka zbog čega je robijao 14 godina.”

“Na sve to priča se da je i Nedeljka, Aleksandrinog oca deda Bora hteo da ubije, kad je ovaj dolazio kod njih u kuću I navodno hteo neki novac da uzme. Sve to vuče traume, lošu energiju. Nije laka priča. Zato je Aleks odlučila da totalno promeni svoj život. Našla je muža koji joj prija i odgovara, osnovala porodicu sa Filipom.” otkriva izvor.

“Naravno, posećuje ona i dalje svoj kraj Beli Manastir kad ima vremena, obilazi familiju, mama i tata često dolaze i kod nje, ali se trudi da zadrži svoj mir koji je dugo i mukotrpno stvarala,” ispričao je izvor.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.