Suzana Mančić izbačena sa aerodroma zbog veštačkog kuka!

(foto: printscreen)
Bez dlake na jeziku (foto: printscreen)

Voditeljka Suzana Mančić, doživela je pre dva dana veoma neprijatnu situaciju kada je udaljenja sa leta za Atinu na aerodromu Nikola Tesla, a sve zbog toga što ima ugrađene metalne implante u oba kuka.

Suzana je otkrila detalje ove dramatične situacije, nazvavši je budalaštinom.

„Trebalo je da idem u Atinu, ali sam sprečena zbog budalaštine. Tražili su mi papir koji potvrđuje da imam veštačke kukove, a pošto ga nisam imala, nisu mi dali da prođem. Skidala sam cipele, nakit i sve što sam imala od metala na sebi, ali oni su bili uporni. Zamolila sam ih da pozovu lekara da me pregleda u kabini jer na to imam pravo kao putnik, ali su me odbili. Zahtevali su da moj doktor na njihov mejl pošalje otpusnu listu iz bolnice, ali to je nemoguće jer sam jednu operaciju imala pre četiri godine, a drugu pre dve, izjavila je voditeljka za dnevni list Kurir.

Voditeljka je dodala da je trpela maltretiranja od zaposlenih na aerodromu, a kako to nije želela da toleriše, počela je da histeriše.
„Zvala sam direktora i šefa obezbeđenja, ali niko nije hteo da mi se javi na telefon. Dispečer je pokušao da mi pomogne, ali, nažalost, bez rezultata. Tresla sam se od nervoze. Propala mi je karta, a što je najgore, niko se nije upitao da li sam u Grčku putovala poslovno ili privatno. Mogu da ih tužim i tražim račun za putne troškove i promenu planova, ali odustajem, mada imam pravo na to“, završila je Suzana.

PR služba beogradsog aerodroma, je za Kurir izjavila, kako bilo koji putnik koji ima ugrađen metalni implant, mora da poseduje medicinsku dokumentaciju, bez koje mu nije moguć ulazak u čekaonicu aerodroma.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.