Prati nas

Šokantno

Svađe, vrištanje, lom: Ana i Rasta pravili haos tokom braka

Foto: Telegraf

Par koji od samog početka šokira javnost, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, odlučili su da se raziđu samo tri meseca nakon što su dobili ćerku Taru. Pošto par neće mnogo da govori javno, komšije su progovorile i otkrile mnogo.

Naime, Ana je u jako lošem psihičkom stanju, i sve ovo je doživela kao lični poraz i da joj je neizmerno žao što će njena ćerka Tara odrastati bez oca.

“Ana je posle porođaja upala u postporođajnu depresiju i taman kada su svi verovali da će se iz nje izvući, njoj se dogodio ovaj haos. Ona ima svog psihoterapeuta koji joj pomaže da se izvuče, ali će za to biti potrebno mnogo više vremena nego što je mislila. Pošto doji Taru, ne može da pije lekove, tako da je danima tužna i plače, iako je sigurna u svoju odluku da sa Rastom nema budućnost. Mama i brat su sve vreme kod nje, a oko kućnih poslova brinu spremačice”, kaže izvor blizak pevačici.

Na terasi njenog stana s vremena na vreme pojavljuje se kućna pomoćnica, dok na interfon niko ne odgovara. Prema rečima komšija, Ana već danima ne izlazi napolje, dok joj majka i pomoćnice kupuju sve što treba.

“Pre nego što su se u medijima pojavile informacije da su se Ana i Rasta razveli, srela sam je ispred zgrade i bila je uplakana. Moguće da su mediji saznali tek nekoliko dana kasnije da je Rasta napustio stan i verovatno se to desilo baš tada kada sam je srela. Nismo toliko bliske da bih je pitala da li je dobro, samo sam joj se javila i prošla”, kaže komšinica.

Komšija koji sa porodicom živi na spratu ispod Aninog kaže da su u zgradi svi očekivali njihov razvod.

“Oni se nisu slagali ni pre braka, a tek kada je došlo dete sve je postalo neizdrživo. Balkonska vrata su im često otvorena, kao i prozori pa su se njihove svađe mogle čuti skoro svakodnevno. Njih dvoje ne biraju reči kada se svađaju, a neretko su padale i stvari po kući, koje verovatno jedno od njih odgurne. Poslednjih mesec dana prepirali su se oko toga što on kući dolazi u “takvom stanju” i što puši u kupatilu umesto na terasi. Svojom vikom često su dovodili do toga da beba počne da plače, što je Anu dodatno izbacivalo iz takta pa je i ona počinjala histerično da plače. Tu nije bilo budućnosti, znalo se još na početku”, ističe gospodin koji nije želeo da se predstavi.

Njegova supruga dodaje da je Ana uvek bila problematična, ali fina prema komšijama i da je sebi trebalo da nađe nekog ozbiljnijeg muža:

“Za razliku od nje koja je uvek vesela, on je vazda bio nešto nadrndan. Nekad se javi, nekada ne. Često smo ga videli u vrlo lošem stanju, bukvalno vuče noge koliko mu je teško da ide. A onda kada zagrmi na Anu, sve se trese. Ona nije mogla da ga urazumi. Bojali smo se da će svađe presti u fizički obračun i verujte da je za oboje bolje što su se razišli.”

Momci koji rade na obližnjem gradilištu kažu da su Anu često viđali ranije, čak i sa bebom, ali da se sada povukla.

“Svaki dan smo ovde po ceo dan i vidimo sve koji prolaze. Od nje poslednjih pet-šest dana nema ni glasa. Ne izlazi iz kuće, čak ni na terasu”, kažu radnici.

Ana se večeras oglasila na Instagramu, najavila je svoj novogodišnji nastup i napisala: Show must go on, što dovoljno govori o tome kako se oseća. (Svet)

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top