Prati nas

Hot!

Tijana Ajfon uzvratila Suzani Mančić: Baka može da sjaše!

Uzvratile joj starlete (foto: bigportal.ba)

Uzvratile joj starlete (foto: bigportal.ba)

Nakon što je Suzana Mančić jednom prilikom starlete praktički nazvala prostitutkama i k*rvama, na njih je došao red da joj uzvrate.

Iako Suzana svojom izjavom verovatno nije mislila ništa loše, Tijana i Mimi su se ipak uvredile i prisetile nekih poteza Loto devojke koji asociraju na starlete. Baka može da samo da sjaše. Neka vodi računa o svojoj deci. Poručila bih joj da pusti njen porno film pre nego što počne druge da proziva” – izjavila je Tijana Ajfon za portal Srbija Danas. Dok se Tijana odvažila da bivšoj voditeljki Loto-a uzvrati, Mimi je rekla da ne želi komntarisanjem da pridaje Suzani na važnosti.

 

1 komentar

1 komentar

  1. Marko

    11. 01. 2016. at 20:40

    Suzana je snimala za svoje privatne potrebe iz fetišizma,dok ove dve prave karijeru na prostituciji i ne stide se toga. Suzana je bar crvenela zbog procurivanja snimka u javnost i to je radila iz ljubavi, dok ove dve sa IQ sobne temperature, ne mogu to ni da pojme.

    A u bakino vreme,je bilo nekog kriterijuma ko se može pojaviti na televiziji, te nije morala da jaše makroe sa Pinka ili Prve, ko dotične,što se pronalaze. A baba je za njih,hodajuće sifilise, lepotica i u tim godinama.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top