Prati nas

Šokantno

Tom Cruise nije video kćerku 4 godine, Suri očajna

Arhiva

Suri Cruise više nije klinka i sve je svesnija situacije u kojoj odrasta, a koja nije savršena! Prema pisanju američkih medija, Tom Cruise nije video kćerku gotovo 4 godine. Zbog Sajentološke crkve, čiji je član, nije mu dozvoljeno da komunicira sa članovima porodice koji nisu u crkvi.

Njegova kćerka iz braka sa Katie Holmes nedavno je napunila 11 godina i otac joj sve više nedostaje. “Uprkos svemu, Suri i dalje voli tatu. Naravno da želi da bude sa njim. Stalno pita da li je uradila nešto loše zbog čega on ne želi da je vidi, a često ga i preklinje da se dođe i poseti je,” priča izvor blizak porodici.

Pure People

“Verujem da se nešto promenilo otkako je čuo koliko nedostaje kćerki. Tom razmišlja da traži dozvolu od crkve kako bi se sreo sa njom uživo u skorije vreme”, dodaje izvor.

Podsećanja radi, Sajentološka crkva zabranila je Tomu da viđa kćerku, nakon što je iz crkve izašla Katie Holmes.

1 komentar

1 komentar

  1. Boris

    17. 10. 2017. at 19:28

    Koliko je on bolestan?Stvarno neverovatno kako ta prica prolazi kod ljudi?Vera je obicna bajka,kao Anderson ili Braca Grim samo sa drugom tematikom!E,zamisli sada coveka koji zbog bajke ne vidja dete?Mozda nije bolest u pitanju ,mozda je idiotizam?!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top