Ucene, ljubav, pretnje: Sve za Kristijana i njegov povratak na Farmu!

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Ivana Golubović, Jelena Milošević, Kristijan Golubović i Željko Mitrović (Foto: Zoran Ilić, screenshot) Kriminalac Kristijan Golubović ne prestaje da zanima širu javnost. Njegova žena Ivana preti nekadašnjoj farmerki Jeleni Milošević, dok Željko Mitrović ne želi da nasilniki završi odmah u zatvoru  pa potplaćuje oštećene da ga ne tuže. 
Golubovićeva žena je rešila da uzme stvar u svoje ruke i pozvala je Balerinu. „Kristijan mi je slao SMS i pitao me: ‘Šta da radom sa Ivanom?. Da li da je ostavim? Kaži da me voliš!’. Odgovorila sam mu da ga volim.  A onda je telefon zazvonio. ‘Dobro veče, ovde Ivana. Ja nemam ništa protiv vas dvoje. Vidim da se Kristijan zaljubio u tebe. I znam da ste bili intimni. Ne bih da vam smetam i hvala što ste mi otvorili oči.’ Zatim je spustila slušalicu.“, rekla je Jelena za Inforemr u nadi da će Golubović zbog nje ostaviti suprugu. Međutim, kriminalcu izgleda ni na kraj pameti nije razvod. On tvrdi da voli Ivanu i da je nikad ne bi ostavio zbog Miloševićeve. „Spavao sam, a Ivana je preko mog telefona pričala sa Balerinom. Uhvatila je glumicu na blef i ova joj je priznala da bi bila samnom, da me voli i želi. Baš su se posvađale. Potom me je Ivana probudila, pa smo i mi ušli u žustru raspravu. Rekla mi je da joj se ne dopada to što Balerina to tako priznaje, što mi se obraća kao da nemam ženu. Kazao sam Ivani da je postupila podmuklo, jer Jelena gaji emocije prema meni, kao i da ju je navukla da se otvori.“, rekao je Kristijan za  Telegraf. Međutim, ovde nije kraj priče. Bivši farmer Lepomir Bakić tvrdi da je Željko Mitrović platio Balerini dobru svotu, da ne tuži Kristijana i produkciju. „Balerina je posle izlaska iz rijalitija išla pravo kod Nenada Čanka da je zaštiti od vlasnika Pinka, jer su je jurili da joj plate troškove lečenja bojeći se tužbe. Dobila je od Mitrovića oko 10.000 evra da se pretvara da je sve OK! Uslovili su je da mora da se vrati u Farmu, kao i da mora da bude dobra s Kristijanom Golubovićem, samo da bi njega zaštitili. Ona je u policiji u Barajevu prvo dala izjavu protiv Golubovića, ali ako dođe do suda, na prvom ročištu će reći da je sama pala da bi njega zaštitila. Zato je posle Kristijanovog izbacivanja otišla kod njegove prijateljice Biljane Lukan da se tamo okupe svi zajedno, tamo im je baza.“, izjavio je Bakić za Kurir.  Lepomir je još dodao da je Golubovićevo izbacivanje sa imanja izrežirano i da će se on sigurno vratiti u rijaliti.  

3 Responses

  1. Uzasno me nervira sto se koristi bolesna osoba da bise pisali novinski claci i pri tom se uzima za ozbiljno mislim na Balerinu a ovo vazi i za Bakica koji je po mojim merilima takode neki kriminalac pa nisu ga valjda suspendovali jer je radio sve po zakonu a onda je na farmi pricao da se plasi Maje jer je opasna ko neprijatelj i da se plasi da ce ga Kristijan prebiti a predstavlja se kao policajac koji nas treba da brani i kako da mu verujemo a i nije uredu da tekst pocinjete sa kriminalac namera je jasna .Da se razumemo ne podrzavam lik i delo Golubovica mislim da je los covek i folirant koji je prevario majku kad se rodio ali ni ostali pomenuti nisu bolji ,molim vas budite objektivni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI