in

Vendi izgubila bebu!

Vendi izgubila bebu, krivi jednu pevačicu čiji će identitet uskoro otkriti

 

Vesna Vukelić Vendi je u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu.

Naime, prema rečima izvora bliskih pevačici ona je bila presrećna što će ponovo postati majka i što će njena ćerka Nikoleta dobiti brata ili sestru. Međutim, učesnica rijalitija Farma sada prolazi kroz pravu dramu, budući da je doživela spontani pobačaj.

„Da, istina je da sa izgubila bebu. Bilo mi je u početku mnogo teško. Sada me slušajte. Vrlo brzo će se desiti nešto senzacionalino. Reći ću vam koja je osoba bila ispred mojih vrata i šta je uradila i šta mi je stavljeno na prag. I šta mi je stavljeno u kafu, a da ja nisam znala. Videćete koja će veštica biti na lomači“, kaže Vendi, koja nastavlja priču o pevačici zbog koje je izgubila bebu.

„Ta matora veštica je uticala na moju trudnoću. Biće to javno paljenje. To je takozvani pravoslavni okultista koji pripada sekti Savet za bezbednost. Biće iščupana kao pravi pacov, a ja ću javno izvršiti deratizaciju. Ovo će biti opomena kako žene treba da se čuvaju od demonizovanih utvara koje su prodale dušu đavolu. Kako porodice treba da čuvaju svoje najbliže jer religijski neobrazovano stanovništvo nije ni svesno kakvi se pacovi vrzmaju okolo“, rekla je Vesna Vukelić Vendi za izvor.

Redakcija Tracara.com