Prati nas

Šokantno

Vendi tvrdi da je Lepi Mića špijun: Radi za DB, imam dokaze!

Da li Vendi govori istinu? (foto: screenshot)

Da li Vendi govori istinu? (foto: screenshot)

Bivša farmerka Vesna Vukelić Vendi tvrdi da je njen kolega Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, državni špijun!  Pevačica kaže da ima i dokaze za ovu tvrdnju, i dodaje da su joj te informacije u razgovoru otkrili i vrlo bitni srpski funkcioneri.

“Verujte mi da Lepi Mića radi za jedno krilo policije i vrlo je bitan čovek u državnoj bezbednosti. Imam dokaze za to. On je zbog toga u rijalitiju udario na Jasminu Medenicu i Staniju Dobrojević jer je time hteo da oslabi Kristijana Golubovića. Njemu je cilj bio da prisluškuje šta kriminalac priča da bi mogao da poveže s kim sve sarađuje”, izjavila je Vendi.

“Od velikih igrača s naše političke scene sam čula da je Mića još otkad se iz Bosne doselio u Srbiju počeo da radi za DB. Kada sam malo bolje razmislila, složile su mi se neke kockice u glavi jer on trideset godina skoro da ne postoji na javnoj sceni, a uvek ga ima svuda i živi pristojno. To je glavni pokazatelj da ga štiti država i da ima priliv novca s druge strane”, otkriva Vesna i tvrdnje pokrepila Mićinim ponašanjem u rijalitiju.

“Pošto sam znala ko je i čime se bavi, posmatrala sam ga na imanju. On ne može da pobegne od svog posla i zato je sve vreme ćoškario po farmi prisluškujući učesnike. Ne znam da li su mu to rekli da treba da radi ili mu je to prosto profesionalna deformacija”,  zaljučila je Vukelićeva.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top