Search
Close this search box.

Zašto je srpska estrada u panici?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prema gradskim pričama pojedine srpske pevačice i manekenke jučerašnji dan provele su u suzama! Njihova agonija započela je kada je u javnost procurila informacija da policija poseduje po**o-snimke pokojnog biznismena Aleksandra Miloševića, poznatog kao Aca Kostur, koje je navodno snimio sa ženama sa kojima je bio u vezi!

Pevačica Slađana Ivanišević, Acine nekadašnja devojke, potvrdila je postojanje snimaka, ali je i napomenula da se ona ne nalazi u po**o arhivi pokojnig Miloševića.

„Ne plašim se da će se moj po**o-snimak naći među tim koje je policija pronašla u Acinoj kući jer mene nije snimao. Međutim, istina je da ti snimci postoje, snimao ih je telefonom, a odmah ću vam reći da su sve pevačice i manekenke koje se pojavljuju na tim snimcima znale da su snimane. One su same pristale na to. Za većinu od njih znam ko su, ali ne mogu da vam kažem. Nisam jedna od njih, a znam za sve to jer smo bili u vezi, nakon koje smo ostali dobri prijatelji. Sada često viđam i njegove roditelje“, rekla je pevačica.

Sa pokojnim biznismenom su svojevremeno putem medija dovođene u vezu mnoge poznate žene u Srbiji, a među njima i pevačice Ana Nikolić, Ana Kokić, Aleksandra Perović, kao i bivša članica grupe Models Ivana Stamenković Sindi, međutim, nijedna od njih nikada nije javno pričala o svom odnosu sa Miloševićem.
„Ne znam ništa o tome. Sumanuto je da sada razgovaramo o tome jer čoveka nema. Neću o tome, nemam komentar“, rekla je Aleksandra Perović, koja je pre nekoliko godina u vili Aleksandra Miloševića čak snimila spot. S druge strane, Ivana Stamenković Sindi rekla nam je da je samo površno poznavala kontroverznog biznismena, koji je ubijen pre četiri godine.

„Dečka sam poznavala na zdravo, zdravo, tako da nemam šta da pričam o tome“,  je rekla Ivana.

Inače, biznismen Aleksandar Milošević, čija je privatna kolekcija po**o-snimaka uzbunila svet estrade i modelinga proteklih dana, ubijen je u junu 2008. godine ispred stana na Banovom brdu. U trenutku ubistva, Aca Kostur imao je 32 godine i bio je vlasnik kladionice i nekoliko građevinskih objekata. Ubijen je iz snajpera i tom prilikom stradao je i njegov vozač. Spekulisalo se da je Miloševića ubila građevinska mafija, a on je inače bio kum konroverznog biznismena Andrije Draškovića.

Izvor: Alo.rs

POSLEDNJE VESTI