Žrtva kulta pevača R. Kellyja progovorila: ‘Nešto mora da se preduzme!’

Optužila ga za zlostavljanje (Foto: nstagram)
Optužila ga za zlostavljanje (Foto: Instagram)

Nedavno je nekoliko roditelja optužilo r&b pevača R. Kellyja da u svom domu vodi kult, izrazivši zabrinutost za svoju decu, a sada je jedna od bivših pripadnica ‘kulta’, Jerhonda Pace objavila video-snimak u kojem objašnjava šta se to sve dešavalo u domu pevača.

“Odlučila sam da ne želim više da živim u strahu, i da neću više da ćutim.” rekla je Jerhonda u njenom video-priznanju, dodajući: “Bila sam žrtva seksualnog, fizičkog i psihičkog nasilja.”.

Jerhonda je istakla da je seksualno zlostavljanje bilo najgore, dodajući da se nada da će devojke koje su još uvek u pevačevoj kući pronaći snage i hrabrosti da odu.

“On te želi samo za sebe” rekla je ona, objašnjavajući kako je zapala u kandže kulta.

Kako Radar izveštava, Jerhonda je imala samo 16 godina kada se pridružila ‘kultu’, jer je bila očarana Kelly-jem. Paceova i pevač su stupili u seksualne odnose nakon što je ona prisustvovala jednoj od žurki u njegovoj vili.

“Rekao mi je da se skinem i da šetam napred-nazad, kao da sam na modnoj pisti.” izjavila je Jerhonda, nakon čega ju je Kelly naterao da napiše pismo u kojem priznaje da je ga je pokrala, i da je roditelji prisiljavaju da ga ucenjuje, iako se ništa od navedenog nije dogodilo.

R-Kelly je nastavio da stupa u seksualne odnose sa Jerhondom, iako je imala samo 16 godina, zbog čega ju je terao da u javnosti govori da ima 19. Nakon što ga je uhvatila da se dopisuje sa drugom devojkom, Jerhonda je ostavila pevača. “Bila sam šamarana, davljena i pljuvana. Nije želeo da me pusti da idem. Morala sam da tražim dozvolu za kupatilo, za jelo, za tuširanje. Nešto mora da se preduzme” izjavila je sada dvadesetčetvorogodišnja Paceova.

Jerhonda je tužila Kellyja, nakon čega su postigli dogovor van suda. Obzirom da joj pevač nije isplatio dogovorenu sumu, odlučila je da progovori o svemu što joj se desilo u njegovom domu.

Do sada je prijavljeno da se u R. Kellyjevom domu nalazi više od 6 devojaka.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.