Prati nas

Gde zvezde vole da putuju?

Specijal

Gde zvezde vole da putuju?

One obožavaju da putuju (foto: Instagram)

One obožavaju da putuju (foto: Instagram)

Dok većina nas samo može da sanja o egzotičnim i dalekim destinacijama, ove zvezde svaku priliku koja im se ukaže iskoriste da otputuju na neko novo mesto.

Beyoncé – Sa bogatstvom od 305 miliona dolara nije ni čudo što ova pop zvezda svoj teško zarađen novac troši na putovanja. Otkako je završila On The Run turneju sa svojim mužem, oni se zasluženo odmaraju sa svojom ćerkicom. Septembar i novembar prošle godine proveli su u Francuskoj, i to u Parizu i na Korzici, a kasnije su skoknuli do Islanda, Tajlanda, Kambodže i Havaja.

Pevačica u Kambodži (foto: Instagram)

Pevačica u Kambodži (foto: Instagram)

Kim Kardashian West – Posao kojim se Kim bavi zahteva stalna putovanja na raznorazne događaje i promocije, što smatramo da joj ne predstavlja veliki problem. Od nedelje mode u Parizu, preko krštenja male North u Jerusalimu, Kanye i Kim su se naputovali u poslednje vreme. Osim gorepomenutih destinacija, posetili su i Australiju, Tajland, Meksiko, London, Havaje, Emirate, Njujork i Pariz, a i Jermeniju.

Kim, Kanye i North u Jermeniji (foto: Instagram)

Kim, Kanye i North u Jermeniji (foto: Instagram)

Princeza Beatrice od Jorka – Iako se baš nije snašla u gomili posla koji je imala, Beatrice je svakako našla vremena za uživanje i 8 putovanja u 6 meseci. Ali princeza se ne zaustavlja tu, u planu joj je i put na mesec sa dečkom. Beatrice se pošle godine odmarala u Švajcarskoj, Emiratima, Njujorku, Karibima, Grčkoj i u Koloradu.

Beatrice na skijanju (foto: Express.co.uk)

Beatrice na skijanju (foto: Express.co.uk)

Millie Mackintosh – Svi mi koji pratimo njen Instagram kao ludi, znamo da Millie ima pregršt prelepih fotki sa putovanja, sa Ibice, iz Amerike, Grčke, Dubaija i Maroka.

Millie na svom omiljenom ostrvu - Ibici (foto: Instagram)

Millie na svom omiljenom ostrvu – Ibici (foto: Instagram)

Coleen Rooney – Žena fudbalera Waynea Ronneya i majka dvoje dece, svakih 40 dana voli da, iz rodne Engleske, ode na neko toplije mesto, pa je tako letovala na Barbadosu i bodrila muža na svetskom prvenstvu u Riju. Posetila je još i Dubai, Pariz, Kipar i Vegas.

Coleen uživa na Barbadosu (foto: Metro.co.uk)

Coleen uživa na Barbadosu (foto: Metro.co.uk)

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Specijal

To Top