Prati nas

Maja Nikolić: Karleuša me se plaši, zato je nema na Beoviziji

Šokantno

Maja Nikolić: Karleuša me se plaši, zato je nema na Beoviziji

Maja Nikolić jedna je od pevačica koje će se takmičiti za mogućnost da predstavljaju Srbiju na Pesmi Evrovizije, a kako ni ove godine nema mnogo zvučnih imena, javnost je osudila Radio-televiziju Srbije zbog izbora potencijalnog predstavnika.

Najglasnija bila je Jelena Karleuša, koja je okačila post na kom cepa spisak učesnika. Iako su to mnogi shvatili kao šalu, Maja Nikolić smatra da je reakcija neumesna.

“Konkurs je bio otvoren i RTS svima dozvoljava da se prijave. Miligram se prijavio, pa je na kraju odustao. Svako može da učestvuje i svi u Srbiji koji je trebalo da idu na Evrovoziju otišli su. Sem mene, niko drugi tu ne fali,” kaže Nikolićeva, koja je ubeđena da će pobediti.

Ja sam sigurna u sebe i znam kako pevam, a ti koji se nisu prijavili plaše se konkurencije. Ne vidim zašto bi neko kritikovao i prevrtao očima, neka dođe, nek otpeva uživo i, u krajnjem slučaju, neka mu pesma bude hit ako ništa drugo”, poručuje Maja, koja će predstaviti pesmu Zemlja čuda.

1 komentar

1 komentar

  1. Countess

    07. 02. 2018. at 13:14

    I potpuno je u pravu. Neće Karleuša da se takmiči, jer je i sama svjesna svojih glasovnih (ne)mogućnosti, zato tako nadmeno hoće da nju ekskluzivno pozovu kao predstavnika. Ajde to, ali da sad još i vrijeđa ostale učesnike cijepanjem liste, jer je ona isfrustrirana? Nemam riječi…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top