Prati nas

Mirka Vasiljević: Oprostila sam Vujadinu prevaru, vežbao je!

Šokantno

Mirka Vasiljević: Oprostila sam Vujadinu prevaru, vežbao je!

Mirka i Vujadin očekuju treće dete. (foto: Facebook)

Mirka i Vujadin očekuju treće dete. (foto: Facebook)

Glumica Mirka Vasiljević je svojom izjavom u Ami G Showu šokirala sve pristune pravdajući neverstvo svog nevenčanog supruga Vujadina Savića.

On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vežba. Nije bio u vojsci, pa eto, neka vežba”, rekla je sasvim mirnim tonom ova glumica ostavljajući mnoge u šoku.

Mirka i Vujadin očekuju svoje treće dete, a fudbaler je uhvaćen u provodu sa drugom devojkom. Glumica tvrdi da je fotografije neverstva njenog dečka nisu puno potresle.

Pored ove šokantne izjave, Mirka je otkrila i pol deteta. “Za sada kažu da je dečak. Nemamo smišljeno ime kao ni u prve dve trudnoće, ali ja bih volela da ime bude na slovo M” rekla je glumica i dodala još “Neki naš broj je tri, oduvek smo želeli troje dece i Vujadin i ja, ali ćemo videti još” završila je Mirka.

 


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. kiki

  12/11/2014 at 12:03 pm

  Bolje da nista nije rekla.

 2. ja

  12/11/2014 at 1:22 pm

  njen zivot njena stvar ali super izgleda

 3. Bljuc

  12/11/2014 at 1:47 pm

  Mislim da je Mirka jako mudra zena (moje lično mišljenje,bez uvrede)….trudna je sa trecom bebom a malene klince vec ima…nervoza i razmirice joj sad ne trebaju…ona meni zilion puta bolje od njega izgleda a mlada je…moze da mu puca zivotne samare kad god bude hjtela…ne mora da ga trpi,ne zavisi od njega a moze da uradi sta god hoće i kad god bude htjela….da ovom njenom tupanu oči poispadaju od muke i jos da kaze hvala…polako i strpljivo….vidjecemo za koju godinu

 4. Nadžak Baba

  19/11/2014 at 5:15 am

  svašta

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top