Prati nas

Nikad iskrenija: Rada priznala da je bila navučena na lekove za smirenje

Šokantno

Nikad iskrenija: Rada priznala da je bila navučena na lekove za smirenje

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Rada Manojlović je za Blic prvi put javnosti priznala da je prolazila kroz jako težak period u životu, te je zbog lošeg psihičkog stanja uzimala lekove za smirenje i redovno posećivala psihijatra.

“Za početak da kažem da je to mnogo nezgodna stvar. Baš sam se bila navukla. Šest meseci nisam mogla da se skinem sa ksanaksa. Pričam ovo javno, jer svako ko pomisli uzeću, pa ću da se skinem kada ocenim da ne treba više – vara se. Nije to tako lako. Bilo mi je veoma teško da se skinem sa tableta. Tablete bih preporučila samo u krajnjoj nuždi”, otvoreno priča Rada.

Međutim, pevačica nije htela da otkrije zašto je tačno osetila potrebu za lekovima, već je samo rekla da ne ume da isprazni nervozu i nezadovoljstvo, već sve drži u sebi.

“To ne valja. Zato mi je psihijatar rekao da nađem neki izduvni ventil. Sada više ne idem kod psihijatra. Sada mi je sve super. Lekovi su delovali”, zaključila je na kraju.

Loading...


1 komentar

1 komentar

  1. Vicious

    25/02/2016 at 3:05 pm

    Ma daa, ona sa 20 kila sa krevetom bila navučena na tablete… Od takvih tableta se baaaš goji, tako da ne znam zašto misli da će bilo ko da povjeruje u ovu patetičnu laž.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top