Prati nas

Rasta blokira novi album Ane Nikolić

Šokantno

Rasta blokira novi album Ane Nikolić

Iako je Ana Nikolić mesecima unazad najavljivala novi album, od njega – za sada – nema ništa jer je iz priče izašao glavni producent, njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta.

Kako pišu domaći mediji, Rasta je prekinuo saradnju sa svojim menadžerom Markom Nikolićem, Aninim rođenim bratom, što je rezultiralo time da se na Anin album i dalje čeka.

“Ana je najavljivala novi album, ali i tu je blokirana. Rasta je povukao pesme koje joj je uradio, a sada ne može ni da nađe saradnike jer su svi stali na njegovu stranu. Odbili su je Buba i Jala, Korona i Rimski… Osim što ne zna šta će sa svojim poslom, Ana je ostala šokirana kada je i njen brat Marko ostao bez angažmana sa Rastom,” objašnjava izvor blizak ovom paru za Svet i dodaje:

“Ana se striktno držala dogovora koji su postigli sa advokatom. Rasta je mogao da uzma ćerku kad god je hteo. Umesto da se sporazumno razvedu i ona dobije alimentacija od 2.000 evra mesečno, sve još stoji jer Rasta nije potpisao papire iako je usmeno pristao na sve.”

Iz advokatske kancelarije Borivoja Borovića potvrdili su da Rasta već mesec dana nema vremena da dođe i potpiše papire za sporazumni razvod braka, što je ona odavno već uradila.

Ana Nikolić i Rasta prethodnim nedelja bili su u centru pažnje i zbog informacije da je njihov brak ugrozila mlada pevačica Elena Kitić, što je ona oštro demantovala na instagramu.

Rasta je bio u šemi s Elenom mnogo pre nego što je upoznao Anu. Međutim, kada se desila saradnja s Nikolićevom na njenom albumu Labilna, on je ostavio Kitićevu i započeo vezu s Anom. Ona je nekoliko puta insistirala na tome da joj kaže otkud to da Eleni besplatno radi na albumu, da bi svakog puta dobijala odgovor da je on gleda kao mlađu sestru i da je odavno obećao da će od nje napraviti zvezdu. Pošto su kasnije došli i venčanje i beba, ta priča pala je u zaborav, no prošlost je ipak isplivala, ali u pogrešnom trenutku,” tvrdio je izvor, kog je Kitićeva demantovala.

”Moj odnos sa Rastom je bio strogo poslovan od prvog dana pa sve do momenta do kada smo prestali da sarađujemo. Jedini razlog prekida naše saradnje je različito razmišljanje u kom smeru moja karijera treba da ide’’, napisala je Elena na Instagramu, pa dodala:  ‘’Ne znam kome je u interesu da se objavljuju ove gnusne laži koje čitate svakogdnevno, a ni ne zanima me. Jedino što osećam je gađenje prema svemu tome i zbog onih koji me vole i poštuju imam obevezu da kažem da je jedina prava istina”.


3 komentara

3 Comments

 1. Molly

  17. 12. 2018. at 18:07

  Rasta i Ana su jedan bijedan marketinski trik. Ove price plasiraju oni sami, jedina blokada koju Ana ima je njenih 70KG viska.
  Hvala, prijatno.

 2. Hh

  17. 12. 2018. at 19:50

  Ma dajte molim vas. Ana je estradna gromada, rasta prolazni trend. Raste vec sad nema nigde. Zaista mislite da Ana ne moze da nadje saradnike?

 3. Polly

  17. 12. 2018. at 22:36

  Slažem se. Ana je estradna gromada. Bukvalno. Od 200 kg. Toliko. Nju je pregazilo vreme. Moze samo jos svojoj Tari da peva za laku noc.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top