Prati nas

Zvezda Očajnih domaćica izašla iz pritvora, sledi suđenje zbog mita

Šokantno

Zvezda Očajnih domaćica izašla iz pritvora, sledi suđenje zbog mita

Zvezda serije Očajne domaćice, Felicity Huffman, puštena je iz pritvora nakon što je platila jemstvo od 250 hiljada dolara.

Ona je privedena, nakon što se otkrila da je među više od 40 osoba koje su davale mito kriminalnoj organizaciji kako bi se njihova deca upisala na prestižne koledže širom Sjedinjenih američkih država.

Prema podignutoj optužnici, posrednici su falsifikovali dokumente dece, uključujući rezultate njihovih prijemnih ispita, a sve kako bi im olakšali upis na fakultete poput Yalea, Georgetowna, Stanforda, Univerziteta Južne Kalifornije (ISC), UCLA-a i Wake Foresta.

Čak 33 roditelja našla su se na optuženičkoj klupi zbog sumnje da su Williamu Singeru, koji je bio mozak cele operacije, uplatili između 200 hiljada i 6 miliona dolara.

Zbog straha da ne pobegne iz zemlje i izbegne suđenje u ovom slučaju, Felicity Huffman morala je da preda svoj pasoš i mora da se pojaviti na saslušanju u Bostonu 29. marta.

Tokom jučerašnjeg saslušanja, uz holivudsku glumicu bio je njen suprug William H. Macy, a nakon što je sudija pročitao optužbe protiv nje, 69-godišnji nije više mogao da stoji na nogama, pa je seo na klupu okružen porodicama ostalih osumnjičenih.

Prema informacijama iz optužnice, Felicity je navodno dala 15 hiljada dolara kako bi njena starija kćerka mogla da upiše željeni fakultet, što se saznalo prisluškivanjem telefonskih razgovora između glumice i jednog od posrednika u ovom procesu. Navodno je isto želela da uradi i za mlađu kćerku, ali je na kraju odustala.


2 komentara

2 Comments

  1. Osman

    14. 03. 2019. at 21:41

    Koleginica umrla od karcinoma, pre godinu dana. Juče sretnem dečka na ulici, prepozna me i priđe mi. Njen sin. Počeo da radi. Otplatio sam, kaže, juče, mamin kredit.

  2. Tatjana Vojtehovski ‏

    14. 03. 2019. at 21:44

    Najteze je objasniti sirovini da je sekundarna lopovcka!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top