in ,

Bivši ukućani Parova razmenjivali nežnosti na vodi (foto 18+)


Mesi, mesi, neće ništa da ti fali! (foto: Alo!/Screenshot)
Mesi, mesi, neće ništa da ti fali! (foto: Alo!/Screenshot)

Nakon tri meseca zarobljeništva i apstinencije u Parovima, bivše ukućane ekskluzivne vile sigurno nećete videti kako odmaraju u svojoj kući ili se šetkaju gradom, već žive život punim plućima, kakav im je ovaj rijaliti podario.

Tako je i sa Tijanom Ajfon i njenim rijaliti kolegom Veljkom Dabetićem, koji su jučerašnje popodne i predveče proveli na gliseru, a paparaci nisu mogli da odole a da ne zabeleže ovakvu sliku.

Propustio si napred da je namažeš! )foto: Alo!/Screenshot)
Propustio si napred da je namažeš! )foto: Alo!/Screenshot)

Voda, alkohol i malo jače sunce su bili idealni da se ovi mladi ljudi, koji nisu u emotivnoj vezi, opuste i uživaju, ali priča ne bi bila toliko interesantna da Tijana nije pokazala gradskom menadžeru sve svoje atribute, i to odmah nakon što su se malo udaljili od obale na Adi Ciganliji.

Na gliseru su se, što dalje od znatiželjnih pogleda, prvo mazili, zatim ga je starleta jahala, a onda je odlučila da skine gornji deo kupaćeg kostima i otkrije svoje grudi. Ubrzo je ih je Veljko dobro nauljio mlekom za sunčanje i počeo da trlja, da bi kasnije njegove ruke završile na njenoj guzi, koju je dobro ispipkao.

Život je lep! (foto: Alo!/Screenshot)
Život je lep! (foto: Alo!/Screenshot)

Tijana se nije bunila dok je njen kolega davao sve od sebe da Maksimovićeva dobije što bolji ten, a tajni osmesi koje mu je upućivala sve vreme, govorili su koliko joj prija što se našla u njegovim rukama.

Očigledno je da joj prija slava nakon završetka rijalitija i ne libi se da se njen golišave fotografije nađu na naslovnicama dnevnih novina, a u prilog tome koliko joj je porasla popularnost, govori i činjenica da se sada vlasnici klubova lome ko će da im da separe i u čijem će klubu biti uslikane.