Ivana Stanković tuži Karleušu!

Ivana tuži Karleušu zbog klevete
Ivana tuži Karleušu zbog klevete

 

Manekenka Ivana Stanković i pevačica Jelena Karleuša ozbiljno su zaratile! One su se posvađale još pre 2 meseca na snimanju emisije Isidore Bjelice na Happy televiziji, ali su informacije o tome tek sada procurele u medije.

Gosti Isidorine emisije bili su Ivana, Jelena i Nigor. Ipak, manekanka i sudija u rijalitiju Prvi srpski topmodel napustila je snimanje pre kraja.

“Ivana je nakon Jeleninog hvaljenja same sebe rekla kako je njen stav da ona ne zna da peva i tada je izbila ozbiljna svađa. Isidora je ćutala i nije htela da se meša, što je manekenku posebno naljutilo i onda je napustila studio”, otkriva izvor sa lica mesta.

Jelena je onda gostujući u emisiji Tačno u podne izjavila da “jedna žena samo što je nije ubila i fizički napala”, na kraju poručivši publici da ne dozvole da ih mentoli sputaju, spuste i ubiju (?!).

Ivana je za nekoliko dnevnih listova ponovila da Karleuša ne zna da peva, te da je manje sujetna svakako bi njene reči shvatila kao kompliment. Nakon toga, Jelena se oglasila na Twitteru, a zbog njenog tweeta Ivana je najavila tužbu!

Ivana smatra da Karleuša ovim želi da podigne svoju popularnost, a to što je uvredila njenog mrtvog oca Živorada Žiku Stankovića jako je povredilo. Zbog svega ovoga Ivana je najavila da će tužiti Jelenu, poručivši da joj je žao što Karleuša nije imala oca kao što je bio njen.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top