Prati nas

Šokantno

Jelena Karleuša o presudi da se Severini oduzme sin: “Nemam reči, Severina je divna majka”

Otkako je javnost potresla vest da je Severini sud u Zagrebu oduzeo starateljstvo nad detetom, ne prestaju da se pojavljuju razne informacije ali i komentari poznatih ličnost.

Oglasila se i Jelena Karleuša, koja je koleginici poslala poruku podrške.

“Nemam reči. Kome da preda dete?! Liku koji nije hteo da vidi dete prvih godinu dana?” počela je Karleuša osudu događaja na Instagramu, a onda se osvrnula na Severinu.

“Severina je divna požrtvovana majka, a interes svakog deteta je da bude uz majku. Svima je jasno da ovaj lik plaća i medije i sudstvo. Bruka i sramota! Severini želim da se brzo izbori za dete i da se ova noćna mora završi najviše zbog nedužnog deteta!”

Karleuša je Severinu podržala i nedavno, tokom zlostavljanja koji je njen sin pretrpeo u školi u osnovnoj školi Severininog sina, kada je napisala:

“Sa kojim pravom se ova bagra tabloidna stavlja na bilo čiju stranu i sa kojim pravom se bagra igra suda i sudije. Od ovog Milana mi se s*re. Kada će vas razneti neki meteor, mamu vam bolesnu j*bem”.

1 komentar

1 komentar

  1. Pitalica

    29. 11. 2019. at 09:22

    A nećeš snimiti duet s njom i vaskrsnuti svoju mrtvu karijeru koliko god joj se šupkaš u posljednje vrijeme! Sjeti se šta si sve za istu pričala. Uvijek poližeš ono što izser.š

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top